M
molnibalage
Guest
Vagy ez van, vagy semmi.Hát épp az a téma, hogy a 105-ös az harckocsi ellen túl kicsi, gyalogság támogatására meg túl nagy.
Lehet itt ideológiákat gyártani, csak minek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy ez van, vagy semmi.Hát épp az a téma, hogy a 105-ös az harckocsi ellen túl kicsi, gyalogság támogatására meg túl nagy.
Kivonják, mert van helyette ATGM és gépágyú. Egyáltalan nem az a helyzet amit mondasz.Vagy ez van, vagy semmi.
ez nem ideológia, ez tényVagy ez van, vagy semmi.
Vagy ez van, vagy semmi.
Kivonják, mert van helyette ATGM és gépágyú. Egyáltalan nem az a helyzet amit mondasz.
Ez szokásosan dudi rugalmatlan ellentmondása mindennek, akkor is, ha már túl vagyunk a tényszerű cáfolásán ennek. Mindezt azért, mert az amúgy szar MGS-t kivonják, extrapolálunk a végtelenbe annak ellenére, hogy rendre amúgy mindenütt, még a kivonó államnál is amúgy ennek az egy folyamatnak ellentéte zajlik. De akkor megint.ez nem ideológia, ez tény
Az körvonalazódó új hadszínterekkel magyarázható szvsz.De mivel magyarázod az új könnyű hk kifejlesztését??
Japánt ne vedd ide mert az elég speciális eset deEz szokásosan dudi rugalmatlan ellentmondása mindennek, akkor is, ha már túl vagyunk a tényszerű cáfolásán ennek. Mindezt azért, mert az amúgy szar MGS-t kivonják, extrapolálunk a végtelenbe annak ellenére, hogy rendre amúgy mindenütt, még a kivonó államnál is amúgy ennek az egy folyamatnak ellentéte zajlik. De akkor megint.
Spanyolország, B1 Centauro, 84 db.
Olaszország, B1 Centauro, 259 db amit leváltanak 150 db Centauro 2-vel és idén még rárendeltek 106 darabot, mert ugye senki nem tart ilyeneket fent.
Japán, Type 16, 142 db.
Taiwan az MGS alapján azért mégis létrehoz egy jobbat:
Taiwan Fire Support Vehicle Project To Conduct Live-fire Cannon Tests In US - MilitaryLeak.COM
As part of its efforts to revamp the military and strengthen joint battalion combat capabilities, the Ministry of National Defense of the Republic of Chinamilitaryleak.com
18-30 darab? Az amerikaiak meg 96db úgy, hogy kivontak 100+ MGS-t...USA, hiszen ilyet senki nem használ, főőőőleg az ARMY (ahh, az ARMY) nem, rendelve 96 darab, 8 darab használatba véve a tesztjárművekből
Indonézia, Harimau tank, 18 db, idén érkeznek 2021 helyett
Fülöp-szigetek, most rendelt izraeli Sabrah könnyű tankokat, ha jól értelmeztem 28-30 db-ot
Szóval ahogy ezt már egyszer dudival lejátszottam, jól láthatóan mindenki éppen szabadul meg ezek gondolatától is. És még nem soroltam fel a régebb óta hadrendben tartott ilyeneket amúgy.
Gondolom most jön majd, hogy ez az összes felsorolt rendelkezik valami olyan nagyon speciális körülménnyel ami miatt neki jó ez, de amúgy higgyük el, hogy nem jó.
Japánt ne vedd ide mert az elég speciális eset de
akkor az amik a hülyék hogy kivágják az MGS-t? és az összes egyéb példa a helyes? kína? tényleg egy tömeghadsereg a példa?
attól hogy példákat hozol, cáfold meg ezt a (számomra) tényt :
"hk ellen kevés, tűztámogatásra sok" a 105-ös ilyen formában
meggyőzhető vagyok amúgy ha logikus
18-30 darab? Az amerikaiak meg 96db úgy, hogy kivontak 100+ MGS-t...
mondom meggyőzhető vagyok pedigJa, nem akkor ez mind nincs.
Mit kellene ehhez tennem? Pár hozzászólásban felmutatni, hogy Spanyolország, Olaszország, Japán, Indonézia, Fülöp-szigetek, USA, Kína, Taiwan, Mianmar ilyeneket rendel, gyárt, üzemeltet és sok országban fontolgatva vagyon? Mint mondjuk India, Szlotákia, Szingapúr, van ahol régebb óta üzemben van, mint Thaiföldön a Stingray. Akkor mondjuk együtt: nem alkalmaz má' senki ilyet mer' nem jó!mondom meggyőzhető vagyok pedig
Gondolom most jön majd, hogy ez az összes felsorolt rendelkezik valami olyan nagyon speciális körülménnyel ami miatt neki jó ez, de amúgy higgyük el, hogy nem jó.
attól hogy példákat hozol, cáfold meg ezt a (számomra) tényt :
"hk ellen kevés, tűztámogatásra sok" a 105-ös ilyen formában
meggyőzhető vagyok amúgy ha logikus