M
molnibalage
Guest
Mert, ha máshol megosztja az ember, illik mellé tenniMiért? azt gondolod csak úgy iderittyentettem?
Mert, ha máshol megosztja az ember, illik mellé tenniMiért? azt gondolod csak úgy iderittyentettem?
Leopard 2av teszt BRL fenyegetések ellen...:
![]()
Nincs több modernizáció: a Leopard 2 üzemeltető országok szembesültek a berendezések helyreállításának problémájával
"Ami a Leopard 2 tankok újjáépítését és fejlesztését illeti, egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznünk. Minden európai hadsereg rohant a berendezések javítására és korszerűsítésére. Ez a rendelkezésre álló alkatrészek készletének drasztikus csökkenéséhez vezetett [a világpiacon]. ezen alkatrészek némelyikét már nem gyártják"![]()
Уже не до модеÑнизаÑии: ÑÑÑанÑ-опеÑаÑоÑÑ Leopard 2 ÑÑолкнÑлиÑÑ Ñ Ð¿Ñоблемой воÑÑÑÐ°Ð½Ð¾Ð²Ð»ÐµÐ½Ð¸Ñ ÑеÑники
ÐоÑле наÑала пÑÐ¾Ð²ÐµÐ´ÐµÐ½Ð¸Ñ ÑпеÑопеÑаÑии ÐС РФ на УкÑаине киевÑкий Ñежим ожидал Ñ Ðапада непÑекÑаÑаÑÑегоÑÑ Ð²Ð°Ð»Ð° поÑÑавок бÑонеÑеÑники, однако в иÑоге они огÑаниÑилиÑÑ Ð¿ÐµÑедаÑей...topwar.ru
A végén még vissza fogunk térni a T72-esekhez
Azok alkatrészei után is egyre nagyobb lesz a hajsza, parhuzamossan azzal, hogyan használódnak el a készletek mindkét oldal által Ukrainán ... ami most nincsen a raktáron, azt a jovoben már piszok nehéz lesz beszerezni.A végén még vissza fogunk térni a T72-esekhez
Szia,Nincs több modernizáció: a Leopard 2 üzemeltető országok szembesültek a berendezések helyreállításának problémájával
Szerintem modernizálásnak nem nagyon nevezhetjük, inkább felújításnak.Szia,
Nem pont azert lettek modernizalva a Leo-2A4-eseink, hogy hosszu tavon biztositott legyen az alkatreszellatas?
Vagyis a cikk cimevel ellentetben a valosag inkabb az a Leo-2A4 uzemeltetok szamara, hogy kotelezo modernizalniuk, viszont azt gond nelkul megtehetik.
Eleve, mivel a Leo2-A7-esek jelenleg is gyartasban vannak, es a Leo-2A4-esek jelenleg is modernizalas alatt vannak Leo-2A7V-re, erdekes gondolat lenne, hogy ez nem lehetseges.
Részleges modernizáción estek át.Szerintem modernizálásnak nem nagyon nevezhetjük, inkább felújításnak.
Az mit jelent? Rádió, optika?Részleges modernizáción estek át.
Írtam egy összefoglaló anyagot a Leo 2 jelenkori változatairól. A főoldalon megtalálod, benne lesz ez is.Az mit jelent? Rádió, optika?
És hol? Osztrákoknál, vagy már nálunk?
Köszi!Írtam egy összefoglaló anyagot a Leo 2 jelenkori változatairól. A főoldalon megtalálod, benne lesz ez is.
Szia,Az mit jelent? Rádió, optika?
Köszi!Szia,
Az ide vago resz a Leo2 leirasbol:
"Elektromos torony és ágyústabilizátor lett beépítve a már nem gyártott elektrohidraulikus rendszer helyett."
Szia,
Az ide vago resz a Leo2 leirasbol:
"Elektromos torony és ágyústabilizátor lett beépítve a már nem gyártott elektrohidraulikus rendszer helyett."
Köszi!
Mint kiderült, már májusban letöltöttem, csak elkerülte a figyelmem.
A probléma nem a fejlesztés, hanem a javítások és nagyjavítások régebbi verziós leopardokhoz. Az újakhoz van alkatrész, ami azt eredményezi, hogy a régi verziókat hasznàló országok kénytelenek lesznek komplett modernizációt elvégezni. Amit csak a németek tudnak megcsinálni vagyis csilingelni fog a kassza..Ez az eredeti lengyel írás, amire az általad linkelt cikk hivatkozik:
![]()
Leopard 2PL - Rosną opóźnienia i koszty. PGZ: Wojsko dostaje "praktycznie nowe czołgi" [WYWIAD] (+)
"Od początku roku dostarczyliśmy 9 czołgów w ulepszonej wersji Leopard 2PL M1. Łącznie w 2022 roku planujemy dostarczyć nie mniej niż 24 wozy jednocześnie prowadząc działania, aby w kolejnych latach te ilości były wyższe." – mówi Rafał Poradka, dyrektor Biura Projektów Pancernych i Samochodowych...defence24.pl
Mert a régi T-72-eseinkhez gyártunk itt NATO-n belül alkat részt?Nincs több modernizáció: a Leopard 2 üzemeltető országok szembesültek a berendezések helyreállításának problémájával
"Ami a Leopard 2 tankok újjáépítését és fejlesztését illeti, egyre nagyobb problémákkal kell szembenéznünk. Minden európai hadsereg rohant a berendezések javítására és korszerűsítésére. Ez a rendelkezésre álló alkatrészek készletének drasztikus csökkenéséhez vezetett [a világpiacon]. ezen alkatrészek némelyikét már nem gyártják"![]()
Уже не до модеÑнизаÑии: ÑÑÑанÑ-опеÑаÑоÑÑ Leopard 2 ÑÑолкнÑлиÑÑ Ñ Ð¿Ñоблемой воÑÑÑÐ°Ð½Ð¾Ð²Ð»ÐµÐ½Ð¸Ñ ÑеÑники
ÐоÑле наÑала пÑÐ¾Ð²ÐµÐ´ÐµÐ½Ð¸Ñ ÑпеÑопеÑаÑии ÐС РФ на УкÑаине киевÑкий Ñежим ожидал Ñ Ðапада непÑекÑаÑаÑÑегоÑÑ Ð²Ð°Ð»Ð° поÑÑавок бÑонеÑеÑники, однако в иÑоге они огÑаниÑилиÑÑ Ð¿ÐµÑедаÑей...topwar.ru
A végén még vissza fogunk térni a T72-esekhez
Az A4-ekkel sem lesz gondunk esélyesen, mert amit már nem gyártanak fixen, azok a stabilizátorok, de okosan lecseréltettük modernre. Az optikákkal, ha azok nem lettek módosítva lehet még gond, de karbantartással vagy kannibalizációval(vannak tornyaink) megoldható a kérdés. Jószerével minden más beszerezhető, hiszen a motor, váltó új alkatrésszel is javítható, futómű elemeket több országban is gyártanak, ágyút gyártanak, elektronikus berendezéseket gyártanak.Mert a régi T-72-eseinkhez gyártunk itt NATO-n belül alkat részt?
A mi Leopard 2-eseinkhez (A7) biztos lesz alkatrész, mert új gyártásúak.
A régi A4-esek életben tartásával lehet gond...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..