Leopard 2

Igaz! ... + qrva gáz!

@dudi mennyire maradna lelkes NATO-párti amikor majd kiderül, hogy az A4-eink mögött kell "sétálnia", amiken a "piackutatós-akták" vannak a NERA-blokkokban és az ERA-kazettákban???

U.I.: A "letolt-gatyás" --ERA-nélküli-- T-72-ink sem a mindenkori haderő-vezetés/szak-politika
eredményességét mutatja!!!

.
Az a probléma, hogy butaságot beszélsz. Az A4 a T-72A-val egyidős és mi sem arra vettük, hogy mögötte kelljen sétálni, arra az A7-et vettük.

Azért én várnék még pár megerősítő képet, de esélyes, hogy valós az állítás:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A video második része full kamu...

Ha azok a kombajnok egy eve ott alltak volna, akkor arrol azert tudtak volna az oroszok es nem csapjak ki harckocsinak gondolva. Meg ha valoban olyan hulyek is lennenek, mint sokan gondoljak azert ez…
Azt hiszed?82ben egy szir T62est ugyan az az IDF pct rakétas alegység 3 nap alatt 5x lőtte ki,és mint utólag kiderült,eredetileg meg két nappal korábban egy MD500 már kilőtte.....

Nem, nem butítottak, ti magyaráztok ezzel mindent. Negyon jól látszik a legkorábbi videókon és a régieken is, hogy nincs szó butításról. Tudod nem véletlen cserélik le a teljes optikai szenzorcsomagot a KA-52M típusokon.
Hát jó, akkor idézek egy klasszikust (pont négy hónapja írtad):
A Kamovokban sokkal jobb hőkamera és monitor van mint ami a harckocsikban és ott azért nagyon látszik a mesterséges butítás aminek ezen a felvételen nyoma sincs.

Tehát akkor tegyük egymás mellé:
"Nem, nem butítottak, ti magyaráztok ezzel mindent. Negyon jól látszik a legkorábbi videókon és a régieken is, hogy nincs szó butításról."

"A Kamovokban ... azért nagyon látszik a mesterséges butítás aminek ezen a felvételen nyoma sincs."

Hát jó, akkor idézek egy klasszikust (pont négy hónapja írtad):

Tehát akkor tegyük egymás mellé:
"Nem, nem butítottak, ti magyaráztok ezzel mindent. Negyon jól látszik a legkorábbi videókon és a régieken is, hogy nincs szó butításról."

"A Kamovokban ... azért nagyon látszik a mesterséges butítás aminek ezen a felvételen nyoma sincs."
Igen ezt gondoltam én is. Aztán megjelentek az új cuccok. Ha utána nézel a Kamov kamerajának teljesítményére azt fovod találni, hogy 3-4km felismerési távolság.

• Vicces
Reactions: fip7
Azt amugy valaki elarulna, hogy mi a bubanatot keresett volna ott kombajn? Tenyleg ugy gondolja valaki, hogy ott meg mezogazdasagi gepekkel dolgoznak? Azert az tobb, mint abszurd lenne…
Te tudod hol készült a felvétel?

Egyébként ha azok hk-k, akkor a legütődöttebb kezelőik vannak a világon. Állnak a pusztában és várják a mit?

Te tudod hol készült a felvétel?

Egyébként ha azok hk-k, akkor a legütődöttebb kezelőik vannak a világon. Állnak a pusztában és várják a mit?

Honnan tudnam szerinted? De ez kb a helyzetet tekintve mindegy, mert ahol ukranok tankozgatnak maguknak, az oroszok meg helikopterezgetnek ott nem igazan elkepzeleheto, hogy mezogazdasagi munkat vegeznek. Mar csak azert sem, mert szarra aknasitott mind a ket oldal. Nemde?

Nem az elso video lenne egyik oldalrol sem, ahol a semmiben allnak es semmit nem csinalnak.

Honnan tudnam szerinted? De ez kb a helyzetet tekintve mindegy, mert ahol ukranok tankozgatnak maguknak, az oroszok meg helikopterezgetnek ott nem igazan elkepzeleheto, hogy mezogazdasagi munkat vegeznek. Mar csak azert sem, mert szarra aknasitott mind a ket oldal. Nemde?

Nem az elso video lenne egyik oldalrol sem, ahol a semmiben allnak es semmit nem csinalnak.
Szerintem a képeken nem mezőgazdasági munkagépek láthatóak, hanem én dinoszauruszokat véltem felfedezni! Az egyik egy Triceratopsz! Vagy lehet csak Vadai Ági négykézláb éppen pipacsokat szed? :eek:

Nem vagyunk már NATO tagok vagy mi a búbánat? Vagy te tényleg komolyen elhiszed ezt a háborús veszélyhelyzetet?
Szia,

-teszunk erte, hogy ne legyunk. :-(
-Igen, en elhiszem.
-A NATO is sokat valtozott, mert 2014-ben lathatoan a NATO vezetoi (nem a tabornokok, hanem a politikusok), lathatoan nem hittek el, hogy Oroszorszag osszhaderonemi tamadast fog inditani. Azota elhiszik, es aki ekkora "ongyilkos" akcioba belekezdett, az ki tudja meg milyen irracionalis dontest fog hozni?
-Ha 2028-ra lesz egy darab hadrafoghato dandarunk, es azt bevetjuk NATO erokent (pl. a Baltikumban), akkor nagyon-nagyon kell majd minden mas arra, hogy 2. vonalkent itt maradjon az orszagban. T-72A es Leo-2A4 is, hiszen mindketto sokkal nagyobb harcerteku, mint az erkezo Gidranok. Masra meg ugyse lesz penz (talan Gidranra se, marmint az egy dandarnyi eron felul).

• Tetszik
Reactions: Wilson and Aladeen