Lövedékálló mellények, lövedékálló felszerelések, borítások, sisakok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 406
24 760
113
375 EUR egy multi curve lvl IV stand alone plate, ebből kell kettő ami összesen 750 EUR. Ha veszel hozzá még egy high cut lvl IIIA sisakot az 520 EUR. Tehát a platek és a sisak összesen 1270EUR és ez nem futottak meg kategória, hanem világszínvonal.
Nem számloltad a plate carriert szerintem. Amúgy igen, igazad van. Egy ezres körül lehet nagyon is nem szar cuccokat venni.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 196
130 567
113
1,270 Euró =522,287.50 Magyar forint

És ez csak a sisak mellény. Nincs benne a ruha, bakancs, alsó ruházat. Vége olyan milla lenne/katona? Fegyver nélkül számolva.
Valahol levezettem még a magyar haderő lehetséges fejlesztési irányaiban talán 2 éve hogy kb mennyi egy katona mindene és mi van a felszerelésben.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 072
14 119
113
(what the AK should have been if it wasnt made by peasants.... imádom Lev humorát :D )

A mindent-is tudó plate-et "elvitte a cica?"
Nincs net-oldala már --Yt-videó alatti--, és nem jött szembe a termék gyártó oldalán sehol. :confused:

Tényleg jónak tünik egyébként. Ár?

.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 196
130 567
113
A mindent-is tudó plate-et "elvitte a cica?"
Nincs net-oldala már --Yt-videó alatti--, és nem jött szembe a termék gyártó oldalán sehol. :confused:

Tényleg jónak tünik egyébként. Ár?

.
Amíg tart a buli izraelben csak oda szállítanak ballisztikai cuccot.
Amúgy drága. Az agilite egy high end márka eléggé.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 586
25 356
113
Én máshol olvastam még (mondjuk a nyáron), hogy jelenleg a hazai szállítások lefogják termelésüket.
Mondjuk a reklám meg friss szóval akkor már nem így van.
220usd a protector
Mondjuk a Raider meg 600valamennyi dodó
nem tudom szállítanak-e kifelé, de izraeli ip-ről sincs a termék jelenleg

• Tetszik
Reactions: krisss

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 072
14 119
113
Amíg tart a buli izraelben csak oda szállítanak ballisztikai cuccot.
Amúgy drága. Az agilite egy high end márka eléggé.

Én máshol olvastam még (mondjuk a nyáron), hogy jelenleg a hazai szállítások lefogják termelésüket.

Akkor le kéne koppintani!

Ilyen bonyolultságú eszköznél még műxik a Reverse-engineering! Izraelben sincs ezen a területen (alap szintű kutatás-)gyártás, ezt is "Lego-zák". Azt kétség kívül magas szinten művelik, de részünkről ismét "csak" :oops: (politikai) akarat kérdése lenne.
Most még van/lenne időnk ilyenekre, a szükséges pénz pedig --még a hazai költségvetés szintjén is-- a statisztikai hiba töredéke lenne!

.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 406
24 760
113
Rövid ideig jó pár oldalon out of stock-ra húzták a termékeik egy részét, de már minden újra elérhető tőlük a shopokban.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 196
130 567
113

Ilyen bonyolultságú eszköznél még műxik a Reverse-engineering! Izraelben sincs ezen a területen (ala szintű kutatás-)gyártás, ezt is "Lego-zák".
Azt kétség kívül magas szinten, de részünkről ismét "csak" :oops: (politikai) akarat kérdése lenne, mert most még van/lenne idő ilyenekre, a szükséges pénz pedig --még a hazai költségvetés szintjén is-- a statisztikai hiba töredéke lenne!

.
Nincs benne semmi csoda. Sima kerámia gyártunk itthon. A különbség a tömeg. (az alkotmányos költséget azt hagyjuk) Az agilite szerintem már a lvl-4-nél 2 kiló alatt van, a magyar meg 2,4 plate.
Mondjuk a magyar szabályozás szerinti 6-os szint az szigorúbb mint az NIJ lvl. 4 mert sokkal kissebb benyomódási értéket enged meg így technikailag többet fog. (ez azért lett kitalálva, hogy kizárják a külföldi gyártókat az állami szervek beszerzéseiről még a 90-es években) Ez okozza a kicsivel nagyobb tömeget is.
De amúgy teljesen korrekt cucc a hazai.

• Tetszik
Reactions: Venom85

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 586
25 356
113

Ilyen bonyolultságú eszköznél még műxik a Reverse-engineering! Izraelben sincs ezen a területen (alap szintű kutatás-)gyártás, ezt is "Lego-zák". Azt kétség kívül magas szinten művelik, de részünkről ismét "csak" :oops: (politikai) akarat kérdése lenne.
Most még van/lenne időnk ilyenekre, a szükséges pénz pedig --még a hazai költségvetés szintjén is-- a statisztikai hiba töredéke lenne!

.
nem egyszerűbb megvenni az agilite-tól?

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
50 483
84 567
113
Nincs benne semmi csoda. Sima kerámia gyártunk itthon. A különbség a tömeg. (az alkotmányos költséget azt hagyjuk) Az agilite szerintem már a lvl-4-nél 2 kiló alatt van, a magyar meg 2,4 plate.
Mondjuk a magyar szabályozás szerinti 6-os szint az szigorúbb mint az NIJ lvl. 4 mert sokkal kissebb benyomódási értéket enged meg így technikailag többet fog. (ez azért lett kitalálva, hogy kizárják a külföldi gyártókat az állami szervek beszerzéseiről még a 90-es években) Ez okozza a kicsivel nagyobb tömeget is.
2 kg alatt lvl IV stand alone plate?

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 072
14 119
113
Rövid ideig jó pár oldalon out of stock-ra húzták a termékeik egy részét, de már minden újra elérhető tőlük a shopokban.
Akkor nézz be hozzájuk! :oops:

Ez hazai gyártású?
A meghekkelt anyagban valami 3-400e HUF-us body-armour beszerzést emlegetnek "alkotmányos" áron: 600e HUF.

Kicsit tisztulhatna a kép! Én szeretem/elfogadom a jó híreket, rendelkezem ezzel a képességgel!

.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 196
130 567
113

Ez hazai gyártású?
A meghekkelt anyagban valami 3-400e HUF-us body-armour beszerzést emlegetnek "alkotmányos" áron: 600e HUF.

Kicsit tisztulhatna a kép! Én szeretem/elfogadom a jó híreket, rendelkezem ezzel a képességgel!

.
Igen ez az. (Az árával meg ne foglalkozz a bekerülési költsége pont ennyi lenne akkor is ha külföldről hoznák mivel az "importőr" azt is megfejeli)
https://combatgear.blog.hu/2022/08/10/2019m_vedomelleny_4_valtozat

• Tetszik
Reactions: Venom85

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 406
24 760
113

Ez hazai gyártású?

.
Nem a gyártó oldalára gondoltam, nem is ezt írtam vagy néztem, hanem hogy a shopokba. Kb minden megszokottba tudsz venni K-zerot, 2.0-át vagy 3.0-át. Ha gondolod linkelek párat…

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0