Azt sem tudtam, hogy gyártanak platet.Az agilite, nem valami 1,998? Vagy valamelyik másikkal keverem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt sem tudtam, hogy gyártanak platet.Az agilite, nem valami 1,998? Vagy valamelyik másikkal keverem?
Nem a gyártó oldalára gondoltam, nem is ezt írtam vagy néztem, hanem hogy a shopokba. Kb minden megszokottba tudsz venni K-zerot, 2.0-át vagy 3.0-át. Ha gondolod linkelek párat…
de az plate carrier, nem?
Plate-ről beszéltünk asszem
ha US, akkor ezekre nem vonatkozik ez?Lvl III-as Invader:
Lvl IV-es Operator:Level 3ST Ceramic Armor Plate - Invader™
<style><!-- .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; margin-bottom: 20px; margin-top: 20px; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height...ballisticarmorcopro.com
Level 4+ Ceramic Armor Plate - Operator™ | Agilite | Reviews on Judge.me
Customers gave Level 4+ Ceramic Armor Plate - Operator™ 5.0 out of 5 stars based on 32 reviews. Browse customer photos and videos on Judge.me. *Sold individually, select Qty 2 for a pair Details Sizing Specs Returns Defeats the following rounds: 5.56 x 45 mm – M193 (Multiple Hits) 7.62 x 39 mm -...cdn.judge.meSzóval lehet vásárolgatni továbbra is.AGILITE LEVEL 4+ CERAMIC ARMOR PLATE - OPERATOR™ | Swatara Warning Lights 717-708-1422
DetailsDefeats the following rounds:5.56 x 45 mm – M193 (Multiple Hits)7.62 x 39 mm - M67 (Multiple Hits)7.62 x 51 mm – M80 -NIJ Level 3 Certification Round7.62 x 63 mm – JSP - Mild Steel Core (Multiple Hits)5.56 x 45 mm - M855 - Green Tip (Multiple Hits)7.62 x 39 mm – M43 - Mild Steel Core...www.swataralights.com
Tényleg tőlem kérdezed ezt öcsi, vagy csak költői volt?ha US, akkor ezekre nem vonatkozik ez?
Agilite Armor is manufactured in the USA for the domestic market. Body armor is export-restricted and can not be sold or shipped outside the United States internationally to private individuals including to Military APO / FPO / DPO addresses.
Há' akkor mé' linkelted bátya'?Tényleg tőlem kérdezed ezt öcsi, vagy csak költői volt?
Nekem olyan hihetetlen, hogy magyar és jó is!! Tényleg használható darab?? Kinézetre nem különbözik egyik másik drága gyártó darabjaitól, de jó is? Maga a mellény....
A magyar 2 ilyet tartalmaz + oldalsó kerámiát.
Elvileg nem kéne standalone-nak lennie, viszont a gyakorlati tapasztalatok alapján mégis az.
(dragunovot simán megfogja)
sztem az Eye Co. nem magyar cég ..Nekem olyan hihetetlen, hogy magyar és jó is!! Tényleg használható darab?? Kinézetre nem különbözik egyik másik drága gyártó darabjaitól, de jó is? Maga a mellény....
Nekem olyan hihetetlen, hogy magyar és jó is!! Tényleg használható darab?? Kinézetre nem különbözik egyik másik drága gyártó darabjaitól, de jó is? Maga a mellény....
Igen ez az. (Az árával meg ne foglalkozz a bekerülési költsége pont ennyi lenne akkor is ha külföldről hoznák mivel az "importőr" azt is megfejeli)
https://combatgear.blog.hu/2022/08/10/2019m_vedomelleny_4_valtozat
Ez régebbi, azóta váltottunk csak szemléltetni akartam.sztem az Eye Co. nem magyar cég ..
Egyik legjobb rész a The Boondocksból.
Példának linkeltem kapásból ezt a 3-at, hogy kapható az Agilite plate. Ez a felirat nem volt releváns számomra, mert meg tudom oldani az Államokban a vásárlásokat.Há' akkor mé' linkelted bátya'?
mi volt a baj az eye-jal?Ez régebbi, azóta váltottunk csak szemléltetni akartam.
midig azok a kiskapuk, meg a rokonok, meg a csempészetPéldának linkeltem kapásból ezt a 3-at, hogy kapható az Agilite plate. Ez a felirat nem volt releváns számomra, mert meg tudom oldani az Államokban a vásárlásokat.
Hogy szemet szemért akartakmi volt a baj az eye-jal?
https://combatgear.blog.hu/2018/05/17/2013m_repeszmellenymi volt a baj az eye-jal?