Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azon a polcon vannak a híres modellek is?
az a neonzöld, vagy milyen is volt?Azon a polcon vannak a híres modellek is?
Kínai játékkatonazöldaz a neonzöld, vagy milyen is volt?
Teljesen. Korrekt cucc. Kényelmes és nem túl nehéz.Mennyire vagy elégedett vele?
A szék ott a háttérben tuti nem kényelmes remelem nem azon ülve kell ellátni a feladatod, mert akkor küldök egy jo masszőrt hamarosanKényelmes.
Havi 2x megyek általában.A szék ott a háttérben tuti nem kényelmes remelem nem azon ülve kell ellátni a feladatod, mert akkor küldök egy jo masszőrt hamarosan
Ez nem lemez hanem sajtolt sokrétegű kerámia kompozit ami sokkal könnyebb eleve mint a lemez.Vicces fiú vagyok, rendszeresen unortodox poénokkal:
EZ a kézfegyverek elleni 100$-os 1,1lbs súlyú megduplázva --+egy köztes energia-elnyelő/csillapító réteggel is csak 2,5lbs súlyban-- vajon mit tudhat?
...mert a harckocsi-páncél analógiából kiindulva --ahol két réteg acéllemez jól megválasztott közbenső anyaggak és annok jól megválasztott vastagságával-- fajlagosan sokkal jobb védettséget adott, mint a kétszeres vastagságú --+akár a közbenső réteg súlyával megnövel vastagságú-- homogén páncéllemez.
Asszem' mintha @Mark1993 tudna tesztelni. Szerintem megérne egy --2-300$-os-- kört!
Szerintem meg lehetne oldani az 1300$-os szint körüli tudást feléből(se) ilyen módon! +
,
Kimaradt: "... EZ: https://ballisticarmorcopro.com/products/ace-link-armor-level-iiia-handgun ..."Vicces fiú vagyok, rendszeresen unortodox poénokkal:
EZ a kézfegyverek elleni 100$-os 1,1lbs súlyú megduplázva --+egy köztes energia-elnyelő/csillapító réteggel is csak 2,5lbs súlyban-- vajon mit tudhat?
...mert a harckocsi-páncél analógiából kiindulva --ahol két réteg acéllemez jól megválasztott közbenső anyaggak és annok jól megválasztott vastagságával-- fajlagosan sokkal jobb védettséget adott, mint a kétszeres vastagságú --+akár a közbenső réteg súlyával megnövel vastagságú-- homogén páncéllemez.
Asszem' mintha @Mark1993 tudna tesztelni. Szerintem megérne egy --2-300$-os-- kört!
Szerintem meg lehetne oldani az 1300$-os szint körüli tudást feléből(se) ilyen módon! +
...a végére: az, hogy a hazai gyártású golyóálló kerámiabetétnél elmaradt az erősen megerősített szegély nem biztos, hogy jó! Bővebben: biztos, hogy nem jó!
Ettől függetlenül meglepően jó, és hazai is, ha igazak a a hírek!
Annak vettem, és ez "fenyegetés" volt(ha nem igaz)!
.
Különösebben nem kell drágulnia mert a technológia nem változik hozzá. Az olcsó kínai cuccok is meglepően jók tudnak lenni, csak inkonzisztens a minőség eléggé (lehet tudja ami rá van írva de lehet nem) illetve a tárolhatóságuk és a szavatosságuk általában jóval rövidebb..
Gondoljuk tovább a dolgot: ...csak kevesebb állam még kevesebb katonájára lesz pénz ilyenekre!
Na kinek lesz még továbbra is elég a -- nyomtatott-- pénze erre?
Két ilyen államot biztos tudok, és nem vagyunk köztük!
.
Őszintén szólva a karabélylőszert akkora távolságból ez is megfogja már valószínüleg.Nem kritizálásból írom, csak a sisakokhoz tartozik.
Itthon nem lehetne valami sisakot innoválni?
Gondolok itt arra, hogy két műanyag (UMPHE) réteg közé betenni egy vékony kerámia (Pl. Bór-karbid) réteget.
Mert akkor valószínűleg az 5.7mm-st is megfogná. Vagy a nagy távolságból (600m +) kilőtt 5.56-ot is.
Az lehet, hogy akkor lyukat nem verne bele, de szerintem szegné a nyakat, pusztítaná az agyat.Nem kritizálásból írom, csak a sisakokhoz tartozik.
Itthon nem lehetne valami sisakot innoválni?
Gondolok itt arra, hogy két műanyag (UMPHE) réteg közé betenni egy vékony kerámia (Pl. Bór-karbid) réteget.
Mert akkor valószínűleg az 5.7mm-st is megfogná. Vagy a nagy távolságból (600m +) kilőtt 5.56-ot is.