Nem tudom mi a baj, ha idezlek látom a ket twitteres linket, de megnyitni nem tudom. A te hozzászólásodban egyaltalnán nem látni.Talán 1-2 hetes videók.Ha most se lehet látni bejegyzésben nem tudom mi van.
Hogy másolod be a linkeket?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom mi a baj, ha idezlek látom a ket twitteres linket, de megnyitni nem tudom. A te hozzászólásodban egyaltalnán nem látni.Talán 1-2 hetes videók.Ha most se lehet látni bejegyzésben nem tudom mi van.
Talán 1-2 hetes videók.Ha most se lehet látni bejegyzésben nem tudom mi van.
álltalában az url (nem megosztós link) másolása szokott működni legjobban az insert link-elNálam sem látszik semmi. Szokott ilyen lenni hogy a közösségi média linkek valamiért nem jelennek meg. Ezért szoktam kérni hogy mindig szövegre tegyétek rá a linket.
Nem tudom mi a baj, ha idezlek látom a ket twitteres linket, de megnyitni nem tudom. A te hozzászólásodban egyaltalnán nem látni.
Hogy másolod be a linkeket?
Talán hála annak, hogy valamivel lassabb a gépem, egy ropke pillanatra megjelennék a linkek mielot eltunnek (akkor még van egy kis idom ráklikkelni) - és a korábbi linkekkel is ez van.Nálam sem látszik semmi. Szokott ilyen lenni hogy a közösségi média linkek valamiért nem jelennek meg. Ezért szoktam kérni hogy mindig szövegre tegyétek rá a linket.
Egy Bradley elintéz egy Т-90М ‘Proryv’ tankot 25mm-es gépágyúval...
Cikk és részletes videó alább:
Bradley IFVs neutralized the Russian Т-90М 'Proryv'
In the area of Avdiivka, a Bradley infantry fighting vehicle of the Ukrainian military neutralized a modern Russian T-90M 'Proryv' tankmil.in.ua
Látszik, hogy végén lángol a T-90, kontrollálhatatlanul forog a tornya és végül neki ütközik egy fának majd megáll. Valószínűleg a személyzet odabent komolyabban megsérült vagy meghalt...
Mivel Bradleyt vesznek, ezért nem gondolom, hogy Tor-t vagy Sz-300-at adnak. Sokkal inkább a még raktáron lévő BMP-1-ből lesz átadva valamennyi. Azokkal sem fogják megváltani a világot Banderáék. Szóval töröld le a nyálat a szád széléről, és folytasd a munkát, mert nem lesz fizu!60 Bradley-t valamint két szállítógép eladását Gorogországnak hagyata jóvá az USA:
És "egészen véletlenul" pont most dontottek a gorogok, hogy régi fegyvereiket Ukrajnának adományozzák :