Nem - szerintem. Azért mutattam a kis-sárkányt mivel vártam ezt a kérdést s ehhez a kérdéshez szeretnék bemutatni egy másik térképet. Ami ugye nyersanyag bányászati térkép.Akkor a koreaiak is rokonaink.
- Mint látható a Jakutszk földön "É"-on, rengeteg arany volt-van található! Na most, háborúk mindig nyersanyagért, vallásért, vízért történt. A szkítáknak sok aranyuk volt mivel É-k felől betudták hozni a bányából az aranyakat.
Ha megfigyeled a térképet ott van Mongólia, Kína, Japán, (a közép-szibériai fennsík lakói a "Farkasok"), az É-i népek. Kizárt dolog hogy ne vegye észre valaki hogy mi ott bányászgatunk! S ha elterjedt a híre a piacon! Szerintem ott egy piszok nagy népi keveredés harcok lehetek, mivel szerintem mindenkinek kellet az arany a kereskedelemhez. Főleg mikor megjelent a vas! Új fegyverek kellettek. Elképzelek még belháborúkat is. Ezeket a jeleneteket rengeteg Szkíta ékszeren lehet látni, mikor a szarvast űzik.
Jelen pillanatban is Korea ketté van osztva! Miért? Az oroszok nagyon vigyáznak arra a területre.
Na de visszatérve a Koreaiak is kevert nép szerintem Pont a Japán, Hun, Mongol, Kínai, É-i népek keveréke. Az hogy az arányok hogyan alakultak, ezt megint csak a genetika mondhatná meg.
- Erre szerettem volna csak Utalni a kis-sárkánnyal.
- Így mint láthatod nagyon vissza kell nyúlni az időskálán hogy megtaláljuk elejink történetét.
Megkockáztatom hogy még korábra is, mivel szerintem a kínai kiruccanás csak a félidő! Az expanderezéssel is.
- Szóval csak így értelmezd a kis-sárkányt.