Nem kell büszkének lenned, sem szégyenkezned: az ember nem tehet róla, hova születik. Kedveltem őt, ráadásul a népe is.Én a halott angolnak távoli... De nem vagyok rá büszke.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kell büszkének lenned, sem szégyenkezned: az ember nem tehet róla, hova születik. Kedveltem őt, ráadásul a népe is.Én a halott angolnak távoli... De nem vagyok rá büszke.
Ha nem vagy Erdős, akkor csak Pusztai lehetsz...
Még a szovjet időkből származik (lehet, hogy a Humor topikba már valaki betette):
- Milyen nemzetiségű volt Ádám?
- Orosz!
- Miért?
- Mert akinek kilóg a feneke a gatyájából, almát lop, és azt hiszi, hogy a Paradicsomban van, az csak egy ruszki lehet...
Ha a "Ha nem vagy Erdős, akkor csak Pusztai lehetsz..." után tettél volna 1 -et, akkor nyomkövető nélkül is lehet, hogy megértettem volna. Bár ki tudja.Olyan vagy, mint az asszony otthon... Nem tud követni. (Bár ez lehet az én hibám.)
Ha nem erdős területen élsz, akkor lehet, hogy a pusztán. Bocsika...
Ki tudja? Egyszer láttam egy dokumentumfilmet (az akkor londoni polgármester) Boris Johnsonról, akinek a felmenőit kutatták. Kiderült, hogy a (déd)nagyapja török újságíróként Kemal Atatürk híve, az ifjú török mozgalom egyik alakja volt, míg a másik ágon az angol királynő (nagyon-nagyon) távoli rokonya...
Lehet, hogy te is rokonya vagy egy királynőnek....
Ligetes sztyeppei!Ha a "Ha nem vagy Erdős, akkor csak Pusztai lehetsz..." után tettél volna 1 -et, akkor nyomkövető nélkül is lehet, hogy megértettem volna. Bár ki tudja.
Sajnálom az asszonypajtidat, de lehet, hogy már beletörődött.
Azt azért elárulom, hogy Anyukám a hegyes területeket (erdős) szerette, Apukám meg a sík (pusztai) területeket szerette, én meg ugye kombináció vagyok.
Ja még annyit, hogy királynéni féle úri népekhez semmi közöm, tiltakoznék is, de hevesen.Olyan vagy, mint az asszony otthon... Nem tud követni. (Bár ez lehet az én hibám.)
Ha nem erdős területen élsz, akkor lehet, hogy a pusztán. Bocsika...
Ki tudja? Egyszer láttam egy dokumentumfilmet (az akkor londoni polgármester) Boris Johnsonról, akinek a felmenőit kutatták. Kiderült, hogy a (déd)nagyapja török újságíróként Kemal Atatürk híve, az ifjú török mozgalom egyik alakja volt, míg a másik ágon az angol királynő (nagyon-nagyon) távoli rokonya...
Lehet, hogy te is rokonya vagy egy királynőnek....
Oké. A többiek kicsit túlgondolták; az Erdőst családnévként értettem.Köszi a kedves kérdésed, válaszom: nem.
(ui.: Ha priviben kérdezted volna, ott is a válaszom nem lett volna. )
A térképeket nézegettem csak, nem sok újat mutatnak...- A minap böngészés közben elvetődtem az MTA honlapjára. : - Ide -
Meglepődve olvasom hogy már 2015-ben új térképek szerkesztését nyert az MTA.
Ami ugye az új őstörténelemhez kellet hogy passzoljon. Így érdeklődve kezdtem böngészni az oldalt hátha találok valamit amiről itt is beszélgetünk.
- Találtam is anyagot :
- Mint látható az őshaza átkerült az ural keleti oldalára. A keleti oldalról pedig a D-i Ural s Közép Ural közti lankás dombvidéken jöttünk át a nyugati oldalra. Azaz az ural átjárón, s mindjárt rá is telepedtünk a bolgárok telephelyére. Mikor ott száguldoztak a Besenyők is. Kinek mi a véleménye?
- Tovább nézelődtem, további infóért. : Ezt az oldalt találtam
- Majd a : Térképek re kattintva találtam jó pár érdekes térképet.
Jó olvasgatást kívánok!
Én ezt tanultam az általános iskolában és az a 90-es évek vége, 2000-es évek legeleje.- A minap böngészés közben elvetődtem az MTA honlapjára. : - Ide -
Meglepődve olvasom hogy már 2015-ben új térképek szerkesztését nyert az MTA.
Ami ugye az új őstörténelemhez kellet hogy passzoljon. Így érdeklődve kezdtem böngészni az oldalt hátha találok valamit amiről itt is beszélgetünk.
- Találtam is anyagot :
- Mint látható az őshaza átkerült az ural keleti oldalára. A keleti oldalról pedig a D-i Ural s Közép Ural közti lankás dombvidéken jöttünk át a nyugati oldalra. Azaz az ural átjárón, s mindjárt rá is telepedtünk a bolgárok telephelyére. Mikor ott száguldoztak a Besenyők is. Kinek mi a véleménye?
- Tovább nézelődtem, további infóért. : Ezt az oldalt találtam
- Majd a : Térképek re kattintva találtam jó pár érdekes térképet.
Jó olvasgatást kívánok!
- Örülj neki, nem kell agymosást alkalmazni! Az enyém már olyan mint a szita!Én ezt tanultam az általános iskolában és az a 90-es évek vége, 2000-es évek legeleje.
Ráadásul meg is köszöntük nekik, és adtunk nekik cserébe komoly földterületet, menedéket.A besenyők szóltak, hogy az etelközben hagytuk a kumiszt, de már hozzák utánunk.
Ez azért elég ok a menekülésre nem?
Ilyenkor , mindig Gróf Apponyi Albert szavai jutnak az eszembe!! Tudott valamit az öreg!
Kissé eltúlzod a kiválasztottak jelentőségét, szerintem, ha olvassák, elismerően hümmögnek. Még hogy ők lettek volna a dórok, vikingek, rómaiak stb.
Na de ezt félretéve, ez az egész elképzelés, bár ismerős, hogy az emberiség történelme egy örökös küzdelem a gonosz zsidók és a jó sumer-szkíta-hun-magyarok között nekem nem adja ki. Egyrészt táplálja a magyar grandiozitás-hitet, másrészt a zsidót is, akaratlanul.
A magyarok és a besenyők közös ősre vezették vissza a származásukatRáadásul meg is köszöntük nekik, és adtunk nekik cserébe komoly földterületet, menedéket.
Besenyők megtelepedése Magyarországon (részlet)
A besenyők betelepüléséről szóló magyar írásos adatok természetszerűleg a magyar honfoglalás ideje utánra vonatkoznak. Tonuzóba népe, amelynek központ...magyarmegmaradasert.hu
Még egy kis adalék...