Igen. Korom nem akart mbombét és a tártáskákat, málhagyíkokat sem akarta megtartani.
Ruszin hajlandó rá.
Ő lesz Korom utódja, vagy csak tipp?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen. Korom nem akart mbombét és a tártáskákat, málhagyíkokat sem akarta megtartani.
Ruszin hajlandó rá.
Ő lesz Korom utódja, vagy csak tipp?
Akkor errol ennyit, egybol ki is talaltuk az uj fopk szemelyet: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210528/maris-megvan-a-magyar-honvedseg-uj-parancsnoka-485292
Hat a hivatalos szovegbol nekem tenyleg az jon le, hogy valami olyan keszul, amihez nem akarta adni a nevet.Igen. Korom nem akart mbombét és a tártáskákat, málhagyíkokat sem akarta megtartani.
Ruszin hajlandó rá.
Ha agányrt Currus fogja csinálni őket,akkor az jó nagy rakás szar lesz.Pedig én nagyon is jónak tartanám a családot nekünk-ha úszna.Igen. Korom nem akart mbombét és a tártáskákat, málhagyíkokat sem akarta megtartani.
Ruszin hajlandó rá.
Szerintem megmarad viccnek és senki nem fogja gyártani.Ha agányrt Currus fogja csinálni őket,akkor az jó nagy rakás szar lesz.Pedig én nagyon is jónak tartanám a családot nekünk-ha úszna.
Vagy a vezetés Ruszint akarja. De nem alázhatják meg Korom vezérezredest azzal, hogy menesztik.Hat a hivatalos szovegbol nekem tenyleg az jon le, hogy valami olyan keszul, amihez nem akarta adni a nevet.
Pedig szerintem a 6os igényeinkre szabott változatai negyon is megfelelne nekünk egy mindenes PSZHnakSzerintem megmarad viccnek és senki nem fogja gyártani.
vagy sokkal többet ér a török politikai-gazdasági jóindulatEzek szerint nem teljesen elégedetek a Barys-szal.
https://defence-ua.com/news/turetsk...ma_pid_chas_vistavki_u_slovachchini-4589.html
"Defense Express also reported that in March 2021, Kazakhstan tested the Arma 8x8 armored personnel carrier because it was looking for a replacement for the obsolete Russian BTR-82 armored personnel carriers.
Such tests seemed somewhat illogical, because Kazakhstan has an experimental armored personnel carrier of its own design - "Barys"."
Ezek szerint nem teljesen elégedetek a Barys-szal.
vagy sokkal többet ér a török politikai-gazdasági jóindulat
Kazahsztánban tesztelik a Tulpar gyalogsági harcjárművet.
Biztos ön benne?Az Otokar tud biztosítani láncos technikát is a kerekes mellé. Tesztelték a Tulpar-t is nemrég, érdekes módon nem a török toronnyal, hanem az Rafael Samson MK II-vel:
Toronyt kérdezed? Ha a videóban a kazah tesz van, akkor biztos. Az egy Samson MK II.Biztos ön benne?
Török források szerint ez az Otokar által kifejlesztett Mızrak Torony továbbfejlesztett változata.Toronyt kérdezed? Ha a videóban a kazah tesz van, akkor biztos. Az egy Samson MK II.
A képken a cikkben Samson toronnyal vannak szerelve, de valóban fejlesztették a Mizrak 30 tornyot 30x173 vagy 30x165 mm-es fegyverzethez.Török források szerint ez az Otokar által kifejlesztett Mızrak Torony továbbfejlesztett változata.
Otokar Tulpar, Kazakistan’da girdiği testleri başarıyla tamamladı
Otokar tarafından geliştirilen Tulpar Zırhlı Muharebe Aracı, Kazakistan'da düzenlenen testleri başarıyla tamamladı Otokar Tulpar Zırhlı Muharebe Aracı, Kazakistan Silahlı Kuvvetleriwww.defenceturk.net
Az tévesztette meg ot, hogy a videó cca kozepén be van szúrva egy Mizrak-tornyos kép és maga a video is ezzel a képpel jelenik meg a lejátszás elott.A képken a cikkben Samson toronnyal vannak szerelve, de valóban fejlesztették a Mizrak 30 tornyot 30x173 vagy 30x165 mm-es fegyverzethez.
Mi lenne, ha elfelejtenenk ezt a... valamit?
Sikeresen befejeződtek a Kazakhstan Paramount Engineering vállalat Barys 8×8 kerekes páncélozott járművének tesztjei.
Tesztek négy évig tartottak, ezalatt a jármű 25 000 kilométer tett meg Kazahsztán hegyvidéki terepein, erdős és szavannaszerű sztyeppéin, Közép-Kazahsztán sós mocsarain valamint Kaszpi-tenger melletti Mangistau sivatagos területén.
Nyári és téli próbák során a jármű +45ºC és -60ºC közötti hőmérsékletnek volt kitéve.
Barys 8×8 11 főt képes szállítani, saját tömege 19 tonna, 6,5 tonna hasznos teher szállítására képes.Maximális sebessége 110 km/óra, hatótávolsága 800 km.
https://www.edrmagazine.eu/kazakhstan-paramount...