És Izrael azonnal ingyen megkapta a megtévesztő kódokat.Egyiptom 2016-ban 8db Sentinel radart vett HMMWV-kon, puccal, parádéval 70M USD-ért.
forrás
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És Izrael azonnal ingyen megkapta a megtévesztő kódokat.Egyiptom 2016-ban 8db Sentinel radart vett HMMWV-kon, puccal, parádéval 70M USD-ért.
forrás
A katari "nem komoly" légvédelem része
https://www.dsca.mil/major-arms-sal...helicopters-spare-parts-and-related-equipment
A honvédelmi minisztérium valaszolt
https://magyarnemzet.hu/belfold/hon...i-modernizacio-keszulo-beszerzeserol-7257560/
"
Mki a htka-t olvassa!!!!A szerző "stilusa" nekem nagyon ismerős....
Na,itt is elindult valami, kb mikorra érkeznek meg a cuccok?
Ez kb melyik Orosz rendszernek felel meg?
Ez a cucc elvileg az 5.gen repcsiken kívül mindent lehoz?
Az Sz350 hasonló csak sokkal nagyobb hatótávval.Semelyiknek. Nincs semmi orosz, ami ehhez hasonló lenne.
Na,itt is elindult valami, kb mikorra érkeznek meg a cuccok?
Ez kb melyik Orosz rendszernek felel meg?
Ez a cucc elvileg az 5.gen repcsiken kívül mindent lehoz?
Ugyan ezt mondom én is, azzal a kiegészítéssel hogy a C-7el a reális 10km-es hatómagasságot egyszerűen nem hiszem el földről a propaganda/reklámszlogen ellenére sem. Főleg nem úgy hogy ezt hozza 20km ferde hatótávolsággal.Kéne a C-7 mellé az AMRAAM-ER is, kombináltan használva. Így meglenne a 20 km, és a 40 km -es rakéta hatótáv rádiusz is. Ugye mindkettő kb. 10 km magasságig használható!
Ha a két forrást kell megnézni honvédelmi hírekkel kapcsolatban, az Index nagyon csúnyán elvérzik a Magyar Nemzettel szemben.Mondjuk az utolsó félmondat a kiszólt a gödörből a lyuk kategória.
Ebben éppen igen, de a teljes magyar média szemétre való sajnos. Régen szerettem a magyar nemzetet (még mielőtt elment volna legelőször kormányellenesbe), jobboldali volt de meg mert ütni kritikus hangnemet is kulturált kereket közt mind a kormánnyal mind az ellenzékkel szemben. Hiányzik az a Magyar Nemzet.Ha a két forrást kell megnézni honvédelmi hírekkel kapcsolatban, az Index nagyon csúnyán elvérzik a Magyar Nemzettel szemben.
NYÍÍÍÍLVÁN egy kalap szar az egész! Nincs elfogulatlan médium, úgy ahogy mondod, a média cakk pakk írott, audiovizuális vagy sima audió is egy raklap szart nem ér, mindenki megélhetési szakember. Még az "oknyomozónak" is meg van mondva hogy mit "oknyomozzon" és mit egyáltalán ne.Ebben éppen igen, de a teljes magyar média szemétre való sajnos. Régen szerettem a magyar nemzetet (még mielőtt elment volna legelőször kormányellenesbe), jobboldali volt de meg mert ütni kritikus hangnemet is kulturált kereket közt mind a kormánnyal mind az ellenzékkel szemben. Hiányzik az a Magyar Nemzet.
Ebből nekem az jön le hogy a mentalitás nem igazán akar itt változni, csak drágábbak a játékszerek. Egyre pesszimistább vagyok mindennel kapcsolatban.Nyugodjon meg mindenki.Ha most vettünk AMRAAM-ot és tényleg veszünk NASAMS-et akkor azokhoz mi rakétát venni már nem fogunk csak akkor ha elfogy ami most van vagy lejár az üzemidejük.
Van egy alapvető különbség:Az Sz350 hasonló csak sokkal nagyobb hatótávval.
Nem tudjuk, ez csak a rakéta, radarszoftver, stb. beszerzés. Ehhez meg kell venni a NASAMS többi elemét is az USA -tól, és Norvégiától.
Az adatok alapján azt mondanám, hogy a Tor és a BUK között helyezkedik el, de pont ilyen képességű és felépítésű lérak rendszere nincs az oroszoknak.
Mindent egyik lérak sem hoz le, de ha lesz hozzá a Sentinel radaron kívül optikai/IR és lézeres felderítő rendszer is, akkor akár az 5. generációs gépek ellen is tevékenykedhet hatásosan.
De ha a Chaparalt nem számitjuk,ami azért egy más kategória,az ötlet orosz.R77 rakéta sima és torlósugaras változataira épitve akartak egy rendszert alkotni 90es években.Kisérleti lövészetig ek is jutottak,mielött pénzhiány végett törölték a programot.Van egy alapvető különbség:
ПУСКОВАЯ УСТАНОВКА 50П6Е - Максимальное расстояние до пункта боевого управления - 2 км
Magyarán itt az indítók nem telepíthetőek úgy szét, mint a NASAMS esetében.
Van egy alapvető különbség:
ПУСКОВАЯ УСТАНОВКА 50П6Е - Максимальное расстояние до пункта боевого управления - 2 км
Magyarán itt az indítók nem telepíthetőek úgy szét, mint a NASAMS esetében.
Esküszöm bem nem en voltam.A szerző "stilusa" nekem nagyon ismerős....
A NASAMS esetén a széttelepítés nem kizárólag a hatósugár növelését szolgálja.Nem is kell mert nagyobb a hatótáv sokkal.
A NASAMS esetén a széttelepítés nem kizárólag a hatósugár növelését szolgálja.