Ha szar fizumra jut eszembe ezentul ra nezek erre a kepre tudvan ezutan papi bacsi bukott sok sok penzt es maris jobb a kedvemezután a kép után úgy vége is lett a bulinak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha szar fizumra jut eszembe ezentul ra nezek erre a kepre tudvan ezutan papi bacsi bukott sok sok penzt es maris jobb a kedvemezután a kép után úgy vége is lett a bulinak.
A cikk legvégén.Hol olvasod?
Annak érdekében, hogy a Skyranger 35 legénysége hozzáférhessen a járműhöz, a tervezők a vezetőnyíláson kívül egy második nyílást is bevágtak az alvázba, végül is a két Skyranger-változat tornya pilóta nélküli. Műszaki meghibásodás miatt a Skyranger 35-ös forgatást rövid időn belül csütörtökre halasztották. Ahogy a Rheinmetall bejelentette, egy drónt a terveknek megfelelően repülés közben lelőttek.Rheinmetall zeigt zukünftigen Skyranger der Bundeswehr im scharfen Schuss
Zur Abwehr von Bedrohungen aus der Luft wird das Deutsche Heer in Zukunft über das Waffensystem Skyranger 30 auf Boxer-Fahrgestell im Kaliber 30 x 173 mm verfügen.www.hartpunkt.de
Itt is írják a gondot a 35-ösnél. Bár itt kicsit más a mese.Das mobile Flugabwehrsystem Skyranger in Action
Mehr als 200 zukünftige Anwender und Einkäufer sowie weiteres Fachpublikum hatte Rheinmetall am 18. September auf dem Erprobungsgelände Ochsenboden in der Schweiz zum Skyranger System Demonstration Day zusammengeführt, um das Luftverteidigungssystem Skyranger in verschiedenen Versionen zu...esut.de
Ok, köszönöm. Azt gondoltam hogy találtál valami twitter fiókot ahol valaki épp élménybeszámolót tart.Itt is írják a gondot a 35-ösnél. Bár itt kicsit más a mese.
szokásos RM!Jah, nagy blama....
18 ország plusz papperger volt kint
kellemetlen.
Egy másik cikk, több képpel:
Skyranger-Demo: Rheinmetall zeigt Fliegerabwehrsystem
Im scharfen Schuss präsentierte Rheinmetall Air Defence kürzlich das Flugabwehrsystem Skyranger einem internationalen Publikum. Militär Aktuell war dabei.militaeraktuell.at
Skyrangert eredetileg a Boxerhez tervezték, de Ausztriára kellett adaptálni a General Dynamics European Land Systems-Steyr sokkal kisebb Pandur Evolutionjához. Hogy ment ez?The Skyranger was originally designed for the Boxer, but had to be adapted for Austria for the much smaller Pandur Evolution from General Dynamics European Land Systems-Steyr. How did that go?
To be honest, this was a challenge that made us think carefully within the company about whether we even wanted to go this route. However, after there was a relevant number of units in Austria and other countries were also interested in a lightweight version, we finally decided on it. Together with the armed forces, we were then able to develop a really good tower in a very appreciative exchange.
How many compromises had to be made? Ultimately, the aim was to save around a third of the weight, around a ton.
We didn't have to make any compromises on the performance, which was an eye-opener for us too. What was crucial was that we had planned an access hatch from the vehicle in the tower, an emergency exit. In discussions with the armed forces, the question was soon raised as to whether this hatch was even needed.
And the answer was?
No, it doesn't need it. So we removed the hatch and, in combination with a few other measures, saved the corresponding weight.
A nem működő járműre a díszelt kiváló fordítás, bár a ruhapróbát nem értem.Így kerek a sztori. Első nap xar volt, javítás után másnap működött.
Google ford.
Skyranger 35 bemutatója a Leopard 1 alvázán nemrég megkezdte a tűzteszteket. Sajnos a szeptember 18-i bemutató alatt a kereskedelmi vezérlőpult-szerelvény meghibásodása miatt a díszlet nem tudott bemutató lövéseket végrehajtani földi és légi célpontokra, pedig az előkészületek során minden hibátlanul működött, beleértve az aznapi reggeli ruhapróbát is. A meghibásodás okainak feltárása és a tüzet indító jelet továbbító egység cseréjével történő megszüntetése után másnap minden tervezett feladatot elvégzett. Ezt azonban a külföldi delegációknak csak mintegy 60 tagja figyelte meg.
Premiera zestawu Skyranger 35 na podwoziu Leoparda 1
Grupa przemysłowa Rheinmetall AG zaprezentowała podczas wydarzenia Skyranger System Demonstration 2024, które odbyło się 18 września w Erprobungszentrumzbiam.pl
A cikk szerint 26 ország képviselői voltak jelen - a lengyelek pont nem amit az újságíró sajnál is...Jah, nagy blama....
18 ország plusz papperger volt kint
kellemetlen.
Dress reherseal - főpróba. Kínos ez mindenképp.A nem működő járműre a díszelt kiváló fordítás, bár a ruhapróbát nem értem.
Egyébként az első napon 200 fő vett részt esut.de oldal szerint - szóval az érdeklődők 70%-át "elbukták" ezzel a bakival.
A cikk szerint 26 ország képviselői voltak jelen - a lengyelek pont nem amit az újságíró sajnál is...
Premiera zestawu Skyranger 35 na podwoziu Leoparda 1
Grupa przemysłowa Rheinmetall AG zaprezentowała podczas wydarzenia Skyranger System Demonstration 2024, które odbyło się 18 września w Erprobungszentrumzbiam.pl
Pappi 10 Skyranger 35-öst ígért az ukránoknak az évégéig Leo-1 alvázon szóval lesz éles teszt is.
Nekünk ez azért lehet jó, mert ugyan az a SkyMaster szoftver van benne, mint a 30-asban, szóval a szoftver is vizsgázik majd és ennek megfelelően upgradelik várhatóan.
Főleg, hogy nehany nemzet ez alapjan dont/dontott volna a beszerzes mellett. CikiDress reherseal - főpróba. Kínos ez mindenképp.
Szerintem megérdemelte kamu papi!Főleg, hogy nehany nemzet ez alapjan dont/dontott volna a beszerzes mellett. Ciki
Gondolom sok sok leo 1 alvaz van amit csak fel kell ujitani ergo a termeles is gyorsabban tudna produkalni.Ez totál konteó!!! Szerintem ez a 35mm-es gépágyú+ Leopard 1 teknő kizárólag Ukrajna miatt született meg. Újraindították a 35mm-es lőszergyártást az ukrán Gepárdok miatt, ezért a 35mm-es gépágyú, Leopard 1-eseket kapnak majd az ukránok, ezért a Leopard 1 teknő. Európában a kutyának nem kell sem a 35-ös gépágyú pláne nem a Leopard 1 teknő (mindenki Skyranger 30-at vett valamilyen kerekes alvázon), más logikus magyarázatot erre a járműre nem tudok mondani.
Ez nem konteo: ki lett mondva már rég! Még tavasszal mesélt arról Pappi. hogy Leo-1-es alvázú 35 mm-es Skyrangereket küld az ukránoknak év végén.Ez totál konteó!!! Szerintem ez a 35mm-es gépágyú+ Leopard 1 teknő kizárólag Ukrajna miatt született meg. Újraindították a 35mm-es lőszergyártást az ukrán Gepárdok miatt, ezért a 35mm-es gépágyú, Leopard 1-eseket kapnak majd az ukránok, ezért a Leopard 1 teknő. Európában a kutyának nem kell sem a 35-ös gépágyú pláne nem a Leopard 1 teknő (mindenki Skyranger 30-at vett valamilyen kerekes alvázon), más logikus magyarázatot erre a járműre nem tudok mondani.
Szlovákia, Hollandia, Svédország(! - CV9040 átfegyverzése CV9035-re!), Dánia, Észtország, hogy csak az IFV rendszereket említsem.Ez totál konteó!!! Szerintem ez a 35mm-es gépágyú+ Leopard 1 teknő kizárólag Ukrajna miatt született meg. Újraindították a 35mm-es lőszergyártást az ukrán Gepárdok miatt, ezért a 35mm-es gépágyú, Leopard 1-eseket kapnak majd az ukránok, ezért a Leopard 1 teknő. Európában a kutyának nem kell sem a 35-ös gépágyú pláne nem a Leopard 1 teknő (mindenki Skyranger 30-at vett valamilyen kerekes alvázon), más logikus magyarázatot erre a járműre nem tudok mondani.
Szerintem tedd bele az aláírásodba: "35 mm jó, 30 mm rossz!"Szlovákia, Hollandia, Svédország(! - CV9040 átfegyverzése CV9035-re!), Dánia, Észtország, hogy csak az IFV rendszereket említsem.
SPAAG-ban pedig Románia, Törökország. A hülye nyugatiak, Hollandia, Németország, Belgium kivonták őket.
Nem véletlen, hogy a kínaiak is megvették a 35 mm-es licenszét és azt gyártják maguknak.
Ez a 30 mm-es mánia a militarizmus woke mozgalma.