nem erre keszult de segitett boccs hogy meghajtasba irom mikozben ez pancelzat.
:A rohadt mocsok szarhazi. Szegyent hozott a magyar hadseregre Honvedsegre!!! Szegyen szemre majdnem lazadas tort ki ellene!!!misszioba!!! Mind tudjatok ez mit jelent...
Aldozatai kozul meg van ismerosom aki erintett...
Nem tisztnek valo az ilyen plane nem fo tisztnek... Nem nevesitek nem ragalmazok...elkepzelt kitalalt a karakter...a valosaghoz hasonlo dolgok csupan a kepzelet szulemenye./
Igy a vegere az emberiseg a csukjas majmokkal all rokonsagba es delamerikaba fejlodott ki nem afrikaba hoppa.komolyan.
Érdekes topik...
Én azt nem értem, hogy minek a D/E meghajtással szórakozni?
Az "autó, motor...stb." topikban én ugyan többször felvetettem, hogy nem értem, hogy az autógyártók miért a plug-in-hybrid-eket nyomatják (valójában értem), és miért nem a soros hybrideket. Mondjuk azóta a Honda meg is csinálta:
https://totalcar.hu/tesztek/2018/12/04/honda_cr-v_hybrid_2018/
de a lényeg: harcjármű esetében ez szerintem felesleges túlbonyolítás, ami harceszköz esetében ritkán jó. Eleve az akkupakk (meg a hozzá tartozó sallangok) egy csomó helyet foglal, nehéz, és a motorvezérlést is iszonyatosan bonyolítja a hybrid üzem. Akkor már értelmesebb egy APU-t beszerelni, ami álló helyzetben is biztosítja az energia ellátást
Kiesik a hálózat, akkor pedig marad az aggregát, dieselolaj--->aggregát--->akksi kört totál felesleges leírni mert egyel több transzfer.Érdekes topik...
Én azt nem értem, hogy minek a D/E meghajtással szórakozni?
Az "autó, motor...stb." topikban én ugyan többször felvetettem, hogy nem értem, hogy az autógyártók miért a plug-in-hybrid-eket nyomatják (valójában értem), és miért nem a soros hybrideket. Mondjuk azóta a Honda meg is csinálta:
https://totalcar.hu/tesztek/2018/12/04/honda_cr-v_hybrid_2018/
de a lényeg: harcjármű esetében ez szerintem felesleges túlbonyolítás, ami harceszköz esetében ritkán jó. Eleve az akkupakk (meg a hozzá tartozó sallangok) egy csomó helyet foglal, nehéz, és a motorvezérlést is iszonyatosan bonyolítja a hybrid üzem. Akkor már értelmesebb egy APU-t beszerelni, ami álló helyzetben is biztosítja az energia ellátást
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..