Nem tudom, volt-e már, most lusta vagyok visszalapozni mind a 31 oldalt. 
Mondjuk nekem továbbra sem világos, hogy hogyan lehet kívülről megkülönböztetni egy R-23-at egy R-24-től.

Nem tudom, volt-e már, most lusta vagyok visszalapozni mind a 31 oldalt.
Mondjuk nekem továbbra sem világos, hogy hogyan lehet kívülről megkülönböztetni egy R-23-at egy R-24-től.
Nem jó a rajz az R-23-ról (R - "340" gyártmány, T - "360" gyártmány), amelyik így néz ki.
Lehet hogy én értek félre valamit, de a cikkben egy szó sincs arról hogy "Miért szörnyű az európai Meteor a Szu-57 számára?".Miért szörnyű az európai "Meteor" a Szu-57 számára?
avagy
Miért nem engedélyezték a KB "Vympel" számára a világ egyik legjobb levegő-levegő rakétájának gyártását
Nem tudom hogyan és mit fordított (milyen nyelvre) aGoogle , de pont az írás ad választ, miiért is veszélyes a Meteor. Ugyei tt már nem segít a manőverező képesség. Próbáld még egyszer elolvasni,esetleg más nyelven.Lehet hogy én értek félre valamit, de a cikkben egy szó sincs arról hogy "Miért szörnyű az európai Meteor a Szu-57 számára?".
A cikk írója azon síránkozik hogy nem engedélyezték a Meteorhoz hasonlóan ramjet hajtású K-77PD gyártását mert azt túl drágának találták...
Esetleg valamit rosszul fordított a Google?
2012-ben még összehozták volna az izdelie 180PD-t mivel akkor még nem volt nyugati embargó az elektronikára (2014-től) Csak pénz kellett volna a fejlesztésre amit a VM nem adott meg. Helyette a sokkal olcsóbb és egyszerübb K-77-1-et (izdelie 180) választották.Nincs olyan hogy "drága " egy versenyben.2012-ben pedig hatalmas ugrás lett volna az európai legierokhoz képest! Hogy nézett volna már ki hogy az oroszok jobb rakétát kaptak volna mint a Nyugati légierő. Egy szót sem hisz már nekik senki. Mert egy képben lévő embert nem lehet hülyére venni!2013 ban arról cikkeztek hogy 2015 renszetesitik a r77m rakétát. Az aim 120d analogjat. De csak egy szerény r771 kaptunk.Azota kínlodnak az r77m-el.És ha ezzel kinlodnak évtizede lassan akkor majd pont annak idején egy meteor analogot dobtak volna össze mindenki előtt jaaaj !Kína meg lassan 7 éve használja a PL-15.
Nálam meg ugyanez ez R-77M és R-77-1...Sehol nem találok komoly, adatokat is tartalmazó forrást, hogy miben különböznek egymástól az R-73-as és változatai (E, M, RMD-1 és -2), illetve az R-74 és változatai (M és M2). Egyáltalán kívülről, például egy fényképen miről lehet felismerni, hogy melyik típus melyik változata az? Valaki tudna segíteni forrásokkal, infókkal? Előre is köszönöm!
Ami 2014ig történt, itt minden megvan: http://mail.ausairpower.net/rus-weps.htmlSehol nem találok komoly, adatokat is tartalmazó forrást, hogy miben különböznek egymástól az R-73-as és változatai (E, M, RMD-1 és -2), illetve az R-74 és változatai (M és M2). Egyáltalán kívülről, például egy fényképen miről lehet felismerni, hogy melyik típus melyik változata az? Valaki tudna segíteni forrásokkal, infókkal? Előre is köszönöm!
Sehol nem találok komoly, adatokat is tartalmazó forrást, hogy miben különböznek egymástól az R-73-as és változatai (E, M, RMD-1 és -2), illetve az R-74 és változatai (M és M2). Egyáltalán kívülről, például egy fényképen miről lehet felismerni, hogy melyik típus melyik változata az? Valaki tudna segíteni forrásokkal, infókkal? Előre is köszönöm!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..