Előbb egy Mistral osztályú ladikot építsenek szerintem. Mi a helyzet az oroszban épülő 2 Mistrallal? Még nem kezdték el? Vagy a terveket visszaadták?
Olcsóbb lenne egy teherhajóról pár száz drónt üzemeltetni, ami igaz hogy nem egy rep hordozó de 10-20 év múlva?
<blockquote rel="antigonosz">Előbb egy Mistral osztályú ladikot építsenek szerintem. Mi a helyzet az oroszban épülő 2 Mistrallal? Még nem kezdték el? Vagy a terveket visszaadták?
Olcsóbb lenne egy teherhajóról pár száz drónt üzemeltetni, ami igaz hogy nem egy rep hordozó de 10-20 év múlva?
Ki nem xarja le a mistral szintű hülyeséget én nuki zmeghajtásos rombolókat akarok
A szovjeteknek nem volt imperialista intervenciós politikájuk. Viszonylag ritkán csinálták ezt a műfajt (Etiópia mondjuk), ezért nem kellettt nekik a kékvizi flottába ez a funkció. Ezzel szemben az oroszok más pályán játszanak. Ők egy hagyományos politikát folytató imperialista nagyhatalom, amely most Szíriával olyan politikába kezdett, amit ha hosszú távon folytat, akkor szüksége lesz ezekre az eszközökre!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..