Jajj.A T-72B az Csecsenföldön 3 x Fagotot is elviselt, addig a Leopárdot felnyitja a 70-es évekbeli ATGM. Feel the Difference.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jajj.A T-72B az Csecsenföldön 3 x Fagotot is elviselt, addig a Leopárdot felnyitja a 70-es évekbeli ATGM. Feel the Difference.
Az egész angolt olvasd, ne csak ezt a tőmondatos félemléket.
Egyértelmű... Hallgatjuk fél éve hogy elfogy a modern Kalibr, nincs chip, keddre csődbe mennek...
Nem fogyott el a Kalibr, majd pont RPG-29 ne lenne érted...
Nem hülyeség amúgy az Elbrusz gyártása is leállt a szankciók bevezetése után...A mikrochip gyártásos hülyeséget sem értettem soha.
Van amit otthon gyártanak 90 nm-en... Nem sok olyan fegyverről tudok amibe ez kevés lenne.Elbrus-2S+ - Wikipedia
en.wikipedia.org
Mindenre nyilván nem elég sem a minőség, pláne nem a volumen, tuti hogy fáj nekik ez az embargózás, nekem az fáj igazán, hogy a legnagyobbat a németek, tehát áttételesen MI is szopunk majd!A mikrochip gyártásos hülyeséget sem értettem soha.
Van amit otthon gyártanak 90 nm-en... Nem sok olyan fegyverről tudok amibe ez kevés lenne.Elbrus-2S+ - Wikipedia
en.wikipedia.org
Miért? A Micron vállalat gyártja Oroszországban. Nem a tajvani gyártás állt csak le?Nem hülyeség amúgy az Elbrusz gyártása is leállt a szankciók bevezetése után...
Mindenre nyilván nem elég sem a minőség, pláne nem a volumen, tuti hogy fáj nekik ez az embargózás, nekem az fáj igazán, hogy a legnagyobbat a németek, tehát áttételesen MI is szopunk majd!
Tököm kivan már ezzel az egész háborúval, marha jó lenne már elnyomnák Zelenszkijt és a köreit Putyinék mint sörszagot az Orbit! A gondom az, hogy tisztán látszik, az oroszoknak ez jól van így, mert hát mi pisálunk vért, az EU...
Szomorú vagyok - marhára nem örülök neki! - magunk ellen beszélek, de őszintén tényleg csak azt tudom mondani, hogy megértem őket...Szerintem az oroszok nem érik be ukrajnával. Télen szétszívatják majd az uniót csak a miheztartás végett. Vissza akarják adni az éveken át tartó szemétkedést.
Szomorú vagyok - marhára nem örülök neki! - magunk ellen beszélek, de őszintén tényleg csak azt tudom mondani, hogy megértem őket...
Ez az EU-tól akkora okosság volt, mint amikor valami hülye szentimentális öregasszony kiszáll a szafarin a rácsos autóból, hogy megsimogassa az oroszlánt, mert olyan szép nagy cica... Aztán meg csak egy hajcsomó marad belőle, a családja meg vinnyogva - sikoltozva nézi végig belülről!
Történelmi időket élünk, de nagyon nem így terveztem ezt, szar így tehetetlenül végignézni ahogy a választott oldalunk minimum gazdaságilag LEMÉSZÁROLTATJA magát !!!
Nekünk mikor jött olyan össze, de komolyan ?!!Én sem vagyok boldog. De mindig ott a hiú ábránd, hogy talán a nagy válság kieszközöl valami pozitív változást.
Azt, hogy egy mintából semmilyen következtetést nem lehet levonni. Hány videót mutassak amikor RPG-től robban atomjaira T-72?Mi a probléma ?
És hány száz olyan eset van amikor nem....Azt, hogy egy mintából semmilyen következtetést nem lehet levonni. Hány videót mutassak amikor RPG-től robban atomjaira T-72?
Amikor eltalálta? Mutass 10-et. Én tudok 10 felrobbant T-72-t mutatni vagy T-80BVM-et, de lehet, hogy még T-90-ből is van 10, bár ezutóbbi kétséges.És hány száz olyan eset van amikor nem....
Azt, hogy egy mintából semmilyen következtetést nem lehet levonni. Hány videót mutassak amikor RPG-től robban atomjaira T-72?
Amikor eltalálta? Mutass 10-et. Én tudok 10 felrobbant T-72-t mutatni vagy T-80BVM-et, de lehet, hogy még T-90-ből is van 10, bár ezutóbbi kétséges.
Tessék itt egy komplett válogatás csak Szíriából:Amikor eltalálta? Mutass 10-et. Én tudok 10 felrobbant T-72-t mutatni vagy T-80BVM-et, de lehet, hogy még T-90-ből is van 10, bár ezutóbbi kétséges.
Német vasakról sosem láttam ilyen videókat....
Ha jól látom a sofőr mászott ki, a többiek bent sülhettek ? Volt már egy hasonló videó nem tudom ki rakta be ahol a sofőr szintén még kimászott bár ott dőlt a füst a gépből itt viszont nem.Itt meg például Javelin találatott él túl egy T-72B csak, hogy modern is legyen...