A kapca azért jobb mert vakon és feltétel hisznek benne az oroszfanok.De miért? Miért lenne hasznosabb a kapca, mint a zokni?
Oroszország erős, Oroszország hatalmas, a Medve nem játék stb.
Logikát, érveket a hívőktől ne várjál.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kapca azért jobb mert vakon és feltétel hisznek benne az oroszfanok.De miért? Miért lenne hasznosabb a kapca, mint a zokni?
Gondolom, ha amerikai katonáról készült volna egy filmecske, ahogy a lábára tekerget egy kapcát, visítva röhögnének.
Mennyi idő felvenni a kapcát a zoknihoz képest? + ha jól gondolom akkor ha nem jó veszed fel a kapcát, akkor még a lábadnak sem túl kellemes. A zoknit nehezebb rosszul felvenni. Emlékeim szerint a zokni már 1974-ben is egész hétköznapi cikk volt.Én használtam még kapcát 1974-ben. Nem olyan rossz dolog az. Kiskatonáéknál pedig sokszor hasznosabb lenne, mint a zokni, hidd el nekem. Képkarabélyt én még nem láttam, az mi?
Miért az evőpálcika létjogosultságát mi indokolja?De miért? Miért lenne hasznosabb a kapca, mint a zokni?
Ez nem ilyen egyszerű.A kapca azért jobb mert vakon és feltétel hisznek benne az oroszfanok.
Oroszország erős, Oroszország hatalmas, a Medve nem játék stb.
Logikát, érveket a hívőktől ne várjál.
Ez most, hogy jön ide?Miért az evőpálcika létjogosultságát mi indokolja?
De ez a lényeg, hogy a felszerelésüket saját pénzen vásárolják, mert még zoknira sem futja a kincstárból.Inkább azon gondolkodjunk el, hogy vajon tényleg nem tudott e volna fevenni a katona akár saját zoknit is, ha akar, mert biztos vagyok benne, hogy ilyenért nem szólnák meg még egy orosz hadseregben sem.
Már 5x ellopták a zoknira való pénzt.A kapca nagyon is rendben volt a napóleoni háborúkban. Az első világháborúban még elment, viszont a másodikban már nagyon gáz volt.
Ez most, hogy jön ide?
De ez a lényeg, hogy a felszerelésüket saját pénzen vásárolják, mert még zoknira sem futja a kincstárból.
Próbáld ki egyszer. A zokni modernebb, divatosabb, mind a kettőnek meg vannak az előnyei, meg a hátrányai.De miért? Miért lenne hasznosabb a kapca, mint a zokni?
Kíváncsiságból nagyon régen kipróbáltam gumicsízmával.Próbáld ki egyszer. A zokni modernebb, divatosabb, mind a kettőnek meg vannak az előnyei, meg a hátrányai.
Az orosz média is nyíltan beszámolt arról a mozgósítást követően, hogy bizony a mozgósított katonáknak nem biztosítják a megfelelő felszerelést és a mozgósítottaknak kell megvenni a felszerelést olyan dolgokat is mint pl a hálózsák...Folytatás.
Én is zoknit használok. Szerintem még mindig vannak olyanok, akik a kapcát jobbnak tartják, pöcshuszár már előttem megírta, miért.
Te tényleg elhiszed, hogy a felszerelésüket saját maguk veszik meg és nem tudnának zoknit venni? Honnan, milyen felszerelést vesznek? Nekem és a többi katona társamnak is voltak saját magam/anyám által vásárolt cuccaim, mert a kincstárit nem szerettük, zokniban sem, hamar büdösödött. A nyugati agitprop azért elég ütős.
Bleroka hsz-ére inkább nem is válaszolok, annyira szánalmas.
Az európai ember szemében a pálcika alkalmatlan az étkezésre. Pláne a rizs elfogyasztására. Ugyan úgy, mint ahogy neked (és nekem is persze) marhaság a kapca hordása.Ez most, hogy jön ide?
Azt ugye tudjuk, hogy a Magyar Honvédségnek sincs fehérnemű és zokni rendszeresítve? Azaz mindenki magának veszi. Tehát akár az a faramuci helyzet is előfordulhat, hogy valami fanatikus kapcára veszi fel a Haix bakancsot.De ez a lényeg, hogy a felszerelésüket saját pénzen vásárolják, mert még zoknira sem futja a kincstárból.
Zokni van.Az európai ember szemében a pálcika alkalmatlan az étkezésre. Pláne a rizs elfogyasztására. Ugyan úgy, mint ahogy neked (és nekem is persze) marhaság a kapca hordása.
Azt ugye tudjuk, hogy a Magyar Honvédségnek sincs fehérnemű és zokni rendszeresítve? Azaz mindenki magának veszi. Tehát akár az a faramuci helyzet is előfordulhat, hogy valami fanatikus kapcára veszi fel a Haix bakancsot.
Mostmár? De ugye nem kötelező azt hordani?Zokni van.
13 éve is volt és a kutya se nézi milyen zokni van rajtad.Mostmár? De ugye nem kötelező azt hordani?
Nem kötözködésből kérdezem, hanem, hogy tudjam, hogy legközelebb mit "hazudjak".
1952 körül mint gyerek kapcát hordtam bakancsba és gumicsizmába, ha hóba mentem játszani (1 bakancsom volt).
Meg újságpapírt!1952 körül mint gyerek kapcát hordtam bakancsba és gumicsizmába, ha hóba mentem játszani (1 bakancsom volt).
1làbon ugráltam a hóban, természetesen!Es amikor az 1 bakancs volt az egyiken mit vettel a masik labadra?
De ez a lényeg, hogy a felszerelésüket saját pénzen vásárolják, mert még zoknira sem futja a kincstárból.
1làbon ugráltam a hóban, természetesen!