Pisztolyok

Ezért kellene sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni a rendvédelmi szervek lőkiképzésére. Az nem elég, hogy tudja használni a fegyverét, a részeként kell hogy érezze. Szerintem maroklőfegyvrrel egy rendőrnek jobban kellene tudnia bánni mint egy pro katonának, ezzel drasztikusan lehetne csökkenteni az ártatlanok sérülési esélyét
Nincs szükség rendvédelemben fmj löszerre, csak olyanra ami megáll az elsö emberben és kemény tárgyon nem gurulatot kap, nem átmegy, hanem megakad benne. az emberen átszalado löszer városban rendörnek csak átok. csak sajnos selejtes civil gondolkodás jellemzi a döntésre jogosultakat.

Nincs szükség rendvédelemben fmj löszerre, csak olyanra ami megáll az elsö emberben és kemény tárgyon nem gurulatot kap, nem átmegy, hanem megakad benne. az emberen átszalado löszer városban rendörnek csak átok. csak sajnos selejtes civil gondolkodás jellemzi a döntésre jogosultakat.
Katonai célokra nem lehet használni a hollowpoint lőszereket, de az amerikaiak előszeretettel használják a rendvédelmiseknél. Gondolom a nagyobb megállító és kisebb átütőerő miatt kedvelik az FMJ lőszerekkel szemben. Nálunk civil kurvanehezen jut éles lőfegyverhez, de úgy tudom a rendőrség is csak FMJ lőszert használhat.

Érdekes elemzés, ide teszem, habár van benne szó puskákról is
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Horizon and Luthero
Egy nagyon ígéretes nem halálos önvédelmi eszköz.

• Tetszik
Reactions: Mackensen
Én még soha nem hallottam a erről a cseh cégről Laugo Arms.
És természetesen kitaláltak valami nagyin ujjat.
http://www.laugoarms.com/alien.html
https://www.guns.com/news/2020/01/2...ugo-arms-competition-pistol-enters-u-s-market

• Tetszik
Reactions: Rotten878
Lövedék típusok:

92570968_10158465815693593_3655285260754616320_n.jpg

Nos, a kérdés az, hogy a CZ 83-asakat Szlovákiában lecserélték e már mindenhol. Mert ha nem ,akkor sima Makarov skulóval küldték a majmot. A videon egyszerűen nem látszik mi van a kezükben. Lehet épp CZ 75 valamelyik verziója is, de CZ 83 is.

Ez is CZ, kicsi a bors, szigorú a "bácsi" ( is )...

itthon vajon gyártjuk? ...sztem nem. Tiszteknek, tankosoknak, ... ???

• Tetszik
Reactions: Pogány
Ez is CZ, kicsi a bors, szigorú a "bácsi" ( is )...

itthon vajon gyártjuk? ...sztem nem. Tiszteknek, tankosoknak, ... ???
Semmire nem jó. De komolyan, semmire. Ez max városi terroristának jó, belekaszálni a tömegbe, vagy vérfarkasvadász vámpircsajnak párban hordva, ezüstgolyókkal töltve. Bocs, nem jut eszembe a film cime.

Semmire nem jó. De komolyan, semmire. Ez max városi terroristának jó, belekaszálni a tömegbe, vagy vérfarkasvadász vámpircsajnak párban hordva, ezüstgolyókkal töltve. Bocs, nem jut eszembe a film cime.
Vagy Bobby Ewingnak...