@boki
"Az oroszok az objektív kontroll alapján válasszík ki a célpontokat. Tehát a bagdadi kozpontba beérkezo iráni, iraki, szíriai titkosszolgálati, feldríto adatok alapján, Utána kovetkezik az adot célpont ellenorzése drónokkal, ami kb 2napig tart..."
Benyalod az Orosz PRt rendesen....
btw ne viccelj már így nem lehet CASt adni. Mire kitalálják, hogy mehet a Su már nemhogy a személy/csoport de a frontvonal is odébb került. A fegyveres csoportoknak nem kell mást tenni, mint rendszeresen pozit váltani egy pl Aleppoban ez azért nem nehéz.
Amúgy nagyon szuper a műhold és az UAV de lakott területen baromira problémás. Egy terrorista/szabadságharcos baromira nehezen különböztethető meg a polgári lakosságtól. Nemhogy műhold/uav esetén de ha 5mre!!! vagy a burkástól nem tudod megmondani, hogy néni vagy néni 15kg trotil, meg 3kg csavarral.
(Nagyon jól kijött ez pl Falujanal ahol kb minden embert le kellett ellenőrizni, mellesleg lehet, hogy teganp még lött de nincs ráírva.)
Persze értem én nyomod az Orosz prt az Orosz műhold az átlát a burkán...
"Propaganda, hogy kórházakat,iskolákat, mecseteket bombáztak le..."
Két probléma van evvel. Az egyik hogy a buta cluster nagy területre hat és baromira szoródik. Nem válogat. Ohatatlanul benne lesz korház/mecset/iskola. Mellesleg rossz tulajdonsága, hogy sokszor nem robban azonnal csak amikor megpróbálják "fölsöpörni".
A másik, hogy az ami/Izraeli nem/csak véletlen bombáznak mecsetet/iskolát/kórházat miatt a fegyveres csoportok előszeretettel használják ezen létesítményeket és, hogy az oroszok nem ismerik úgy Szíriai létesítményeket, helyüket... mint mondjuk Izrael Gázát. Bemegy 20 fegyveres egy iskolába UAV kiszúrja, meg a bomba, iskola meg romokban. Ha érted mire utalok itt. Nincs olyan most sem amit írsz, sok okból.
Értem én az szent hivatásod, hogy kimosd Oroszokat, vagy pénzt kapsz érte... node ez nem a kuruc hanem a htka. Páran azért sejtenek is ezt azt, nem csak atomháborút josolnak rendszeresen...