Rheinmetall Lynx

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 389
83 506
113
Rémlem, hogy igaz..
"
◾️
#Görögország úgy dönt, hogy 205 KF41 Lynx IFV-t szállít."

281888668_159279066601615_1701797824197352647_n.jpg
Török híroldal helyett lehet hogy érdemesebb a görög híroldalakat figyelni a görög témákban, valószínűbb hogy ők írják meg hamarabb. Amit linkeltél, azt még tegnap este 11 órakor posztolták. A SilvioD által linkelt görög cikk azt írja, hogy hétfőn lesz elfogadva valamilyen javaslat, amit majd felterjesztenek a döntéshozóknak.

• Tetszik
Reactions: Bálint

Vogon

Well-Known Member
2021. május 13.
3 165
6 699
113
majd kiderül hogy a svéd ellentételezés nem úgy és nem oolyan lessz mint azt ők gondolták aztán kormányváltáskor kiderül hogy koruptcio...

Én úgy tudtam, hogy a svédek kezelhető partnerek voltak számunkra a Gripen ügyében, ráadásul ugyan az a cég. Nem tudok információt arról, hogy a RM megbízhatóbb partnere lenne Felvidéknek, mint a Saab, még ha ezen a tenderen neki drukkolunk... Úgy mondom, hogy én azok közé a fórum lakók közé tartozok, aki a Lynx győzelmének drukkok

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
Én úgy tudtam, hogy a svédek kezelhető partnerek voltak számunkra a Gripen ügyében, ráadásul ugyan az a cég. Nem tudok információt arról, hogy a RM megbízhatóbb partnere lenne Felvidéknek, mint a Saab, még ha ezen a tenderen neki drukkolunk... Úgy mondom, hogy én azok közé a fórum lakók közé tartozok, aki a Lynx győzelmének drukkok
a svédek nállunk sem úgy ellentételeztek mint ahogy kelett vólna. (szerintem a butorboltok magyarországrahozása csrébe hogy gripent vettünk nem igazán az..) amugy a svédek elég sok koruptciós botrányba keverednek. ahogy a szlovákok is. ezért én megelőlegezem nekik.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7
K

kamm

Guest

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 850
98 748
113
Ez qrvajó, hogy pont ma volt téma.
Állítólag holnap görög bejelentés.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Holnap, 5. 30-án, hétfőn várható a következő mérföldköve a hadsereg két programjának, a 183 Leopard 2 A 4 -nek LEO 2A7 HEL szintre fejlesztésének, valamint 205 új Lynx páncélozott harcjármű (TOMA) szállításának .
A várt katonai döntés megszületett.

Gazsi!!!

A görögökkel itt qrvára együtt kellene melózni. Dupla műszakba pörgetjük a Lynxet (100-at gurítsunk legalább innen) , ők felupgradelnek nekunk 44 A4et A7-re meg esetleg lepörgetnek még tizen, huszoniksz Pzh-t. Legalább az alját, a többit összelegózzuk. Kérdés? :cool:

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 466
21 229
113

Gazsi!!!

A görögökkel itt qrvára együtt kellene melózni. Dupla műszakba pörgetjük a Lynxet (100-at gurítsunk legalább innen) , ők felupgradelnek nekunk 44 A4et A7-re meg esetleg lepörgetnek még tizen, huszoniksz Pzh-t. Legalább az alját, a többit összelegózzuk. Kérdés? :cool:
Teljesen jó ötlet! Most a szlovák bukta után szerintem MG-k kapnak a lehetőségen ez tuti! A másik meg, hogy az RM is számít a hazai termelésre! Ne feledjük jövőre itt már termelés lesz! Előny! A Leo2 A4 upgrade meg hát....ahhoz venni kellene még A4-et! De ki fog ebben a szituban eladni?!:confused:

• Tetszik
Reactions: Bubu bocs

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 850
98 748
113

Gazsi!!!

Már ha nem fakenews....

• Hűha
Reactions: Venom85

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
22 744
44 604
113

Gazsi!!!

vagy barter: 1 Lynxért 2-3 jó állapotú Leo2A4-est kérünk, amit az RM upgradel nekünk - akár Zalában!

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
1 984
7 830
113

Gazsi!!!

amúgy gondolom ez picit nyomhat a szlovákoknak a lynx felé döntésre ... nem feltétlen sokat ... de ha ők is ezt rendelnék már lenne majdnem 600 lynx

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 389
83 506
113
A görögök nem vesznek új tankokat hanem korszerűsítik a 183 2A4-et. A 170 2A6 mellé. Nem adnak el semmit, még a Leo 1A5-öket is korszerűsítik. Ezt a görög Leopard vonalat szerintem nyugodtan elengedhetitek itt a Lynx topikban. Inkább azon izguljatok, hogy az üzletből minél több görög Lynx legyen Zalában legyártva.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 850
98 748
113
A görögök nem vesznek új tankokat hanem korszerűsítik a 183 2A4-et. A 170 2A6 mellé. Nem adnak el semmit, még a Leo 1A5-öket is korszerűsítik. Ezt a görög Leopard vonalat szerintem nyugodtan elengedhetitek itt a Lynx topikban. Inkább azon izguljatok, hogy az üzletből minél több görög Lynx legyen Zalában legyártva.
Sztem a nagy része helyi gyártásában megy. De remélem lesz magyar hozzáadott érték mindhez.

Azért még nagyon nem kell elizgulni, a politikai jóváhagyás is kell. De a hadsereg kikötötte, csak tank upgrade IFV nélkül no go!

• Tetszik
Reactions: Venom85

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 466
21 229
113
Sztem a nagy része helyi gyártásában megy. De remélem lesz magyar hozzáadott érték mindhez.

Azért még nagyon nem kell elizgulni, a politikai jóváhagyás is kell. De a hadsereg kikötötte, csak tank upgrade IFV nélkül no go!
De ha a görögök Lynx-et vesznek tuti saját gyáruk lesz és akkor mindent ott fognak gyártani! Sok közünk nem lesz hozzá! Max az első darabokat legyárthatnánk nekik mint most a németek teszik nekünk!

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 589
36 047
113
De ha a görögök Lynx-et vesznek tuti saját gyáruk lesz és akkor mindent ott fognak gyártani! Sok közünk nem lesz hozzá! Max az első darabokat legyárthatnánk nekik mint most a németek teszik nekünk!
meg beszállítók is lennénk egyszer mintha Mondta volna Maróth, mint ahogy a HX3-hoz is fogunk alkatrészeket is gyártani.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 389
83 506
113
Igen, szerintem is ez a kérdés hogy fogunk-e nekik kb. 10 vagy 20 vagy 40 darabot gyártani, amíg elkészül a saját RM gyáruk.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 850
98 748
113

Gazsi!!!

Ringtausch!!

Így kereke a sztori.

3.5 mrd euros buli