Rheinmetall Lynx

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

H

Hummen23

Guest
Amúgy nem mondtam hogy a miénk egy szóval se...
Azt mondtam hogy egy képből nem tudom megmondani.
Tudom. A strikeshield grafikájára mondtad régebben, hogy jó eséllyel ez már a miénk.
A párizsban bemutatott torony pedig erősen hajaz atra a grafikára.
A többit már csak én logikáztam ki, hogy bizony valószínűleg az a miénk, lévén hasonlít arra a grafikára, és ugyan miért építenének egy 3. fajta tornyot.
Bebizonyítani persze nem lehet, ameddig itt nincsenek a mieink.

• Vicces
Reactions: Kim Philby

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 845
134 267
113
Tudom. A strikeshield grafikájára mondtad régebben, hogy jó eséllyel ez már a miénk.
A párizsban bemutatott torony pedig erősen hajaz atra a grafikára.
A többit már csak én logikáztam ki, hogy bizony valószínűleg az a miénk, lévén hasonlít arra a grafikára, és ugyan miért építenének egy 3. fajta tornyot.
Bebizonyítani persze nem lehet, ameddig itt nincsenek a mieink.
Mert nyitott architechtúrás torony és olyanra legózzák amilyenre a vevő kéri.

H

Hummen23

Guest
Mert nyitott architechtúrás torony és olyanra legózzák amilyenre a vevő kéri.
Igazad van. De civil ként én csak találgatni tudok, és a rendelkezésemre álló infókvalapján számomra ez a logikus.
Ettől még tévedhetek.

Más téma. Ti cégen belül tudtok valamit a Hitron-ról, vagy kizárólag a felső vezetés?
A meghajtáson kívül sok innovatív rendszert kívánnak bele építeni?
Mindenféleképpen ezt akarjuk rendszeresíteni a btr helyett, vagy inkább csak egy k+f projekt?

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 661
84 148
113
Lynx promo kesz a görögöknél a jövő héten.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A görög parlamenti döntésről nem találtál semmit? Július 4-én kellet volna bejelenteni.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 968
99 253
113
A görög parlamenti döntésről nem találtál semmit? Július 4-én kellet volna bejelenteni.
Jein.

Visszanéztem július 4 körül mik vannak.

Vmiért belekeverik már Ciprust is.

De ami talán fontosabb ez a július 5-ei cikk. Ami valószínűleg a parlamenti titkos, nyilvános döntés után exkluzív infóként íródott.

A Görög Hadsereg az újonnan beszerzett Marder 1A3, Leopard 2 A4 és Leopard 1 A5 fő harckocsik modernizálását, valamint 205 Rheinmetall Lynx KF-41 gyalogsági harcjármű (IFV) beszerzését tervezi 5 motoros gyalogsági zászlóalj felszerelésére. a „Greekreview”-ban megjelent exkluzív hírek szerint.

A kiadványok szerint a KF-41 Görögországban lesz, hogy részt vegyen bizonyos teszteken és értékeléseken. A Lynxet a Páncélos Kiképző Központban tesztelik egy igényes tesztelési program keretében.

A görög kormány csomagszerződést köt Németországgal a török határon telepített Δ Hadtest felszerelésének korszerűsítésére. Ezt a hadtestet a görög hadsereg legerősebb alakulatának tekintik, és a görög-török szárazföldi határon telepítik a Maritsa (Evros - görög/ Meriç-török) folyó mentén.

Nagyot nem tévedtek, mert ez a teszt lesz, jövő héten.

Király Fika

Well-Known Member
2019. március 22.
2 861
4 693
113
Jein.

De ami talán fontosabb ez a július 5-ei cikk. Ami valószínűleg a parlamenti titkos, nyilvános döntés után exkluzív infóként íródott.

A Görög Hadsereg az újonnan beszerzett Marder 1A3, Leopard 2 A4 és Leopard 1 A5 fő harckocsik modernizálását, valamint 205 Rheinmetall Lynx KF-41 gyalogsági harcjármű (IFV) beszerzését tervezi 5 motoros gyalogsági zászlóalj felszerelésére. a „Greekreview”-ban megjelent exkluzív hírek szerint.

A kiadványok szerint a KF-41 Görögországban lesz, hogy részt vegyen bizonyos teszteken és értékeléseken. A Lynxet a Páncélos Kiképző Központban tesztelik egy igényes tesztelési program keretében.

A görög kormány csomagszerződést köt Németországgal a török határon telepített Δ Hadtest felszerelésének korszerűsítésére. Ezt a hadtestet a görög hadsereg legerősebb alakulatának tekintik, és a görög-török szárazföldi határon telepítik a Maritsa (Evros - görög/ Meriç-török) folyó mentén.

Amennyiben nem ismered a nyelvet, akkor a Google fordítót óvatosan használd, ne úgy mint itt: "tervezi 5 motoros gyalogsági zászlóalj felszerelésére". Ez teljesen gáz.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 968
99 253
113
Jein.

Innen-onnan olvasva, nem linkelve őket, mert sokszor ugyanaz a hir 90%-ban, főleg görög, de akár egyiptomi cikkekből.

Nagyon végfázisban vannak a tárgyalások. Elég hasonló megállapodás körvonalazódik görög Lynx ügyben, mint nálunk és a szlovák ajánlat. (annyival komplexebb a komplett deal, hogy Leopard 1-től a Marder uograde-ig másra is kiterjed)

Helyi többségi összeszerelés, vmilyen szintű gyártás. 200+ Lynx. 300 fős gyár. ( magyarnál kisebb, nálunk 500 fővel számolnak )

Ez a deal szemben a szlovakkal sztem meglesz. Valószínűleg nem lesz olyan komoly kapcsolat a a magyar gyárral mint, ami a szlovák üzlet esetében lett volna. Abban biztos vagyok x db görög Lynx itt fog készülni, és lesz keresztbe alkatrész, részegségszállítás. Ezt a német üzleti logika mondatja velem. Ilyen részletek eddig nem jöttek ki, sztem addig nem is fognak, amíg a görög kormány alá nem írja a szerződést.

Mindenképpen jó hir lenne!!

Rapesz

Well-Known Member
2021. május 9.
349
1 244
93
Nem igazán tudom linkelni, mert LinkedIN post, de amit tudok kimásolom:

50mm ember nélküli torony az amerikai Lynxre:
1657715494253

American #Rheinmetall Vehicles has developed a new, unmanned 50mm turret, enhanced by next-gen sensing and fire control technologies, and a Multi-Mission Launcher to make the Lynx OMFV the most advanced and lethal IFV in the world.

Az amerikai #Rheinmetall Vehicles kifejlesztett egy új, pilóta nélküli 50 mm-es tornyot, amelyet a következő generációs érzékelési és tűzvezérlési technológiák, valamint egy Multi-Mission Launchert fejlesztettek ki, hogy a Lynx OMFV-t a világ legfejlettebb és leghalálosabb IFV-jévé tegye.

K

kamm

Guest
Innen-onnan olvasva, nem linkelve őket, mert sokszor ugyanaz a hir 90%-ban, főleg görög, de akár egyiptomi cikkekből.

Nagyon végfázisban vannak a tárgyalások. Elég hasonló megállapodás körvonalazódik görög Lynx ügyben, mint nálunk és a szlovák ajánlat. (annyival komplexebb a komplett deal, hogy Leopard 1-től a Marder uograde-ig másra is kiterjed)

Helyi többségi összeszerelés, vmilyen szintű gyártás. 200+ Lynx. 300 fős gyár. ( magyarnál kisebb, nálunk 500 fővel számolnak )

Ez a deal szemben a szlovakkal sztem meglesz. Valószínűleg nem lesz olyan komoly kapcsolat a a magyar gyárral mint, ami a szlovák üzlet esetében lett volna. Abban biztos vagyok x db görög Lynx itt fog készülni, és lesz keresztbe alkatrész, részegségszállítás. Ezt a német üzleti logika mondatja velem. Ilyen részletek eddig nem jöttek ki, sztem addig nem is fognak, amíg a görög kormány alá nem írja a szerződést.

Mindenképpen jó hir lenne!!
A gorog oldalakkal ovatosan. Tiszta Balkan, csak kicsivel kevesbe rohejes a hangveteluk, mint a romanoke. :cool:
Amig ala nem irtak, nem hiszem egy szavukat sem. :)

• Tetszik
Reactions: PavolR