Rheinmetall Lynx

Egy összefoglaló az ausztrál tender állásáról.... (semmi új, csak amit már eddig is tudtunk.)

Canberra csökkenteni készül e programmal kapcsolatos ambícióit, és csak egy 300 példányos megrendelést céloz meg, ami harmadával kevesebb, mint az eredetileg tervezett 450, hogy a tervezett költségvetési kereten belül maradjon. Döntés várhatóan szeptemberben.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Lynx menni amérika...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

FWHgeLkUYAIK7UE

Ezt vajon hol vették fel?
Viszont az mindenképpen biztató, ha már működik a Spike LR2 indító is:

Ezt vajon hol vették fel?
Viszont az mindenképpen biztató, ha már működik a Spike LR2 indító is:
Ez az ausztrál torony, az ausztrálok indítójával. Valószínűleg már az ottani teszteken is indítottak spike-ot. Viszont ez a video a tótoknál készülhetett.

Más.

Az Eurosatory-n boxeren volt egy eddig nem látott Lance 2 torony, ami nagyon hasonlított egy korábbi grafikán ábrázoltra, amire @krisss tett is egy megjegyzést, hogy valószínűleg az már a mi konfigurációnk.

• Tetszik
Reactions: kamm
Ez az ausztrál torony, az ausztrálok indítójával. Valószínűleg már az ottani teszteken is indítottak spike-ot. Viszont ez a video a tótoknál készülhetett.

Más.

Az Eurosatory-n boxeren volt egy eddig nem látott Lance 2 torony, ami nagyon hasonlított egy korábbi grafikán ábrázoltra, amire @krisss tett is egy megjegyzést, hogy valószínűleg az már a mi konfigurációnk.

Nekem tetszik... az ausztraloknak kuldott sundisznonal szazszor jobban nez ki.

Más.

Amúgy nem mondtam hogy a miénk egy szóval se...
Azt mondtam hogy egy képből nem tudom megmondani.

• Vicces
Reactions: Kim Philby
En a fenykepre utaltam, az masnak tűnik...?
Az másik az a boxer ifv verziójához készült de nem olyan mint a miénk. Amúgy szép a land 400-as torony, ha nincsenek rajta az iron fist indítók ha nincsenek rajt (mint ahogy a videón sincs)

• Tetszik
Reactions: kamm