"silent mode drive" ?
Már nem kattog?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"silent mode drive" ?
Nem működik a link.Lynx KF41 | A TOMA képességeinek hivatalos bemutatása görög földön
A mai napon a jármű különböző terepen való mobilitási tesztjei rendben zajlottak, és a DEFENSE ReDEFiNED információi szerint a jármű hagyta a legjobb benyomásokat a jelenlévőkben.
most már jó elvilegNem működik a link.
Érdekes, a szerző a Wotan 35-öt emeli ki, mint elsődleges fegyverzetet, a Mauser szóba se kerül.Lynx KF41 | A TOMA képességeinek hivatalos bemutatása görög földön
A mai napon a jármű különböző terepen való mobilitási tesztjei rendben zajlottak, és a DEFENSE ReDEFiNED információi szerint a jármű hagyta a legjobb benyomásokat a jelenlévőkben.
Megnézték. Állítólag tetszett nekik.
hááát ha a Rhenmetall állítja...Megnézték. Állítólag tetszett nekik.
A szlovákoknak is tetszett csak a politika mást döntött.hááát ha a Rhenmetall állítja...
Görögöktől kellene véleményt hallani...
Meg USA orientáltak is... van pár száz kikopott usa vasuk is, meg néhány száz Abrams is ott tudtommal...A szlovákoknak is tetszett csak a politika mást döntött.
A görögök meg erősen német orientáltak voltak eddig is esélyes, hogy a továbbiakban is.
Nincs Abramse a görögöknek.Meg USA orientáltak is... van pár száz kikopott usa vasuk is, meg néhány száz Abrams is ott tudtommal...
Nincs Abramse a görögöknek.
Nem kaptak.400 M1 Abrams-et kapnak a görögök - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
Ugyan a hétfői napon már előjött a kommentek között, de úgy véljük célravezetőbb, ha hírként is szerepel az oldalon ezen beszerzés, nem pedig csak a hozzászólások szintjén lelhető fel. Nos igen, a görögöknek épp nyakukig ér az a bizonyos emésztési végtermék, ám ez nem akadályozta meg őket abban...htka.hu
És ez?
Mármint, hogy amit linkeltem az nem valósult meg?Nem kaptak.
Tényleg nincs nekik, a Wiki szerint 1265 db tankjuk van összesen, de Abramsról nem írnakNem kaptak.
Gondolom pénz.Mármint, hogy amit linkeltem az nem valósult meg?
Miért?
Mint minden józanul gondolkodó ország...Érdekes, a szerző a Wotan 35-öt emeli ki, mint elsődleges fegyverzetet, a Mauser szóba se kerül.
A görögök 35-öst akarnak rendszeresítevni?
Most van a Lynxel csomagba beajánlva új Leo2 A7 valamint a saját Leo2-eseik upgrade-je is.Mármint, hogy amit linkeltem az nem valósult meg?
Miért?
Azt meg is kapták? A guardianokat láttam csak.Most van a Lynxel csomagba beajánlva új Leo2 A7 valamint a saját Leo2-eseik upgrade-je is.
Nem elsősorban a pénz a nyitja a dolognak, hanem mert a hazai ipar a Leo 2 -re rendelkezik licence-szel.
Tehát a mi vasaink alvázát is nagyrészt a görögöknél készítik. Az ő üzemük az egyedüli, ahol új alvázakat hegesztenek. Tudtommal már a németeknél is leálltak ezzel. (Persze vissza tudnának indulni, ha kellene, csak eddig nem kapkodtak az új Leo2-esekért)
Szerintem amivel kevered, az a Bradley, amit valóban kaptak, amikor megromlott a török-amerikai viszony.
Arról még nem littam még konkrét "arrive, vagy ship to" cikket, videót. Elvileg még 2020 nyarán elmentek kiválogatni őket.Azt meg is kapták? A guardianokat láttam csak.
Görög beszámolóhááát ha a Rhenmetall állítja...
Görögöktől kellene véleményt hallani...