Kamm !
A képzetlenségednél, műveletlenségednél csak az arroganciád nagyobb.
Rosszul írod a neved! Elgépelted az utolsó betűt.
kamú, az vagy valójában, az a te neved
K A M Ú
Ostobaságod fröcskölődéssel próbálod leplezni itt a fórumon. Nem zavar a katonák véleménye, te civil informatikusként fotelből okosabb vagy itt mindenkinél. Ha lebuksz, akkor személyeskedsz, vádaskodsz. Bennem emberedre akadtál, ha kell tükröd leszek. Ennyi személyeskedést had engedjek meg én is.
Manipulálsz a wikipédián, ferdítesz, hazudsz itt is.
Mivel küzdesz az igazság ellen leírom még egyszer, neked:
1. A KF 41 Lynx gyalogsági harcjármű továbbra sem létezik. Nincs ilyen termék.
2. Demó példány van, ami nem kipróbálható, soha senki nem tudta még tesztelni.
3. Lehet, hogy egy gyár ígéretéért ezt a magyar kormány bevállalta, megpróbáljuk mi rendszerbe állítani elsőként, annak minden technikai, politikai, pénzügyi és katonai kockázatával együtt.
4. Az RM a KNDS-el versenyzik a megrendelésekért, ezért még a felerészben általa gyártott Puma eladást is feladná, hogy a KNDS-t háttérbe szorítsa. Bármi áron. Lehet, hogy ezt az árat mi fogjuk megfizetni.
Szurkolok a magyar katonáknak és a Honvédelem ügyének!
kamm -nak finoman utaltam rá még tegnap, hogy eme felemelő pillanatok közepette érdemes lehet túllépni a hasonló - esetleg már-már személyeskedő hangvételbe torkolló "vitákon". Most Téged kérnélek meg ugyanerre. Sőt egy kicsit direktebben - ezt így ebben a formában be lehet fejezni, mert a többi fórumozónak (de legalábbis nekem) idegesítő. A fórum nevek elemzésétől is el lehetne tekinteni, ha csak maga annak a tulajdonosa nem megy bele ebbe az utcába. Úgy egyébként a Wikipedia -val kapcsolatban én is írtam Neki tegnap.
Azt is írtam, hogy én is inkább Puma-párti voltam az általad korábban leginkább pedzegetett dolgok miatt (a Lynx még nincs rendszeresítve sehol) - ugyanakkor a végén a vastagbetűs rész egy része konkrét marhaság.
1. Van ilyen termék. Sőt - eladó. Rendszeresítve nincsen még sehol.
2. Igen, még csak demó példány van - ami kipróbálható. Ezt mi is megtettük. A csehek tesztelték (asszem igaz, hogy a KF-31 -et, de azt részleteiben). Az ausztrálok és az USA is fogja, ha eljutnak odáig.
3. Igen, van benne kockázat. Ezért is voltam inkább Puma párti én is, mert a Puma gyerekbetegségei ismertek és egy BW üzemeltető mellett annak kezelése is valamilyen módon garantált ...
4. Amennyiben az RM feladná a részét a Puma -ban az igazából a Puma -ra "jelentene veszélyt" egy új bevezetésnél - mint a Lynx -re ...