RSz-28 Szarmat / RS-28 Sarmat / SS-X-29, SS-X-30 ICBM (Oroszország)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Elkhound

Well-Known Member
2016. május 17.
286
1 335
93
 • Tetszik
Reactions: Pogány and gacsat

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 047
12 996
113
Az Indexes fiúknak:
Kalinyingrádban nincsenek Szarmatok. Igazából máshol sincsenek, mert MÉG nincs kész. Kalinyingrádban egyáltalán nincsenek interkontinentális fegyverek. Ha lennének, se lehetne velük Ny-Eut támadni, mert a MINIMÁLIS hatótávolságuk is 5000 km körül van. Az orosz TVben kb annyira tájékozottak az ügyben, mint ők.
Kalinyingrádban Iszkanderek vannak, amik meg nem érnek el Párizsig.
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 047
12 996
113
A múlt hónapban a Roszkozmosz vezetője, Dmitrij Rogozin bejelentette, hogy Oroszország 46 Sarmat rakétarendszert kíván létrehozni.
 

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
8 265
19 239
113
Mint egy százlábú.
satan2_t_b_by_nenadgojkovic-db45gnr.jpg
 

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 443
12 407
113
Ez kb. annyi robbanófej, mint 2 db Ohio osztályú tengeralattjáróé... Mi ez a nagy para?
Semmi, csak 1db Sarmat 10 db 750 kt nuki egységet tud vinni. Vagy a hiperszónikus Avangardokat. Vagy bármit, amit akarnak. Vagy nem is kell semmit vinni, mert akkora kinetikus erővel tud becsapódni, mint egy atom.
 
 • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0