Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért is? Teljesen korrekt, amit leírt.Terminator said
Zordnak is megártott a nagy meleg...
Azt még megértem, hogy engem megkérdőjeleztek az üggyel (vagy bármivel) kapcsolatban, mondván nem elég a szakírás területén szerzett 5-6 éves tapasztalatom (vagy bármilyen más indokkal), de ő fenti körökben még jobban belelát a dolgokba. Ha neki sem hisztek és a szakmai véleményét nem fogadjátok el, akkor melyik szakírónak hinnétek el. Nem úgy ismerem Zordot, aki valótlanságot állítana, csak hogy fényezze a vezetést. És jómagamat sem tartom ilyennek.Terminator said
Zordnak is megártott a nagy meleg...
ksspsta said
A szakmai véleményt leírták azon a blogon.... 737 vagy 320 és casa. A többi az komolytalan.
Mindent leírtak, mindent. Vicc az egész.
Phoenix said
Miért is? Teljesen korrekt, amit leírt.
Dolgoztam Cessna 152 géptől kezdve A320/B737 típusokig elég sokféle típussal, többet ezek közül nem csak karbantartottam, hanem üzemeltettem is.ksspsta said
Nem vok biztos benne, de ha vki a wikipédiát ismeri, az csak elemző nem szakértő, nem igaz??
Ki mondta h VIP? Teljesen normális utasterű utasszállító lesz. Nem ébenfa berakásokkal díszített luxusjet. és nem (csak) Zorbánék szállítására kell. Sőt! Elég sok más személyszállítási feladatra kéne a kormány tagjainak cipelése mellett.zotyek78 said
Részemről az már önmagában abszurd, hogy ugyanolyan típust akarunk VIP személyszállításra, meg teherszállításra?
http://www.globalplanesearch.com/bae/jets/regional/146.htm
Na melyik lesz az ?
Phoenix said
nem csak karbantartottam, hanem üzemeltettem is.
Milyen feladatokat jelent a repülőgépek esetében a karbantartás és az üzemeltetés? Csak hogy jobban átlássuk a szerepeket.
Terminator said
<blockquote>ksspsta said
A szakmai véleményt leírták azon a blogon.... 737 vagy 320 és casa. A többi az komolytalan.
Mindent leírtak, mindent. Vicc az egész.