pont a te forrásod előtt 1-el, linkeltemAkkor még egyszer! Hol volt a forrás, mikor lett kitéve? Lehet, hogy csak nálam nem jelent meg?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pont a te forrásod előtt 1-el, linkeltemAkkor még egyszer! Hol volt a forrás, mikor lett kitéve? Lehet, hogy csak nálam nem jelent meg?
Na ja, 1 perccel előtte, amikor én éppen írtam, linkeltem. Közben ms07 már fél órával előtte kioktatott a gép vezérsíkján található jelekről, amit észre kellett volna vennem, miközben forrás nem jelent meg sehol!pont a te forrásod előtt 1-el, linkeltem
Igen én is lapozgattam visszafele, hátha találok képeket amiken átsiklottam aztán úgy a 55. oldalnál meguntam és gyors google kiadta a linket, és igen 1 perccel gyorsabb voltamNa ja, 1 perccel előtte, amikor én éppen írtam, linkeltem. Közben ms07 már fél órával előtte kioktatott a gép vezérsíkján található jelekről, amit észre kellett volna vennem, miközben forrás nem jelent meg sehol!
De hagyjuk, mert csak fel.aszom magam!
Nem vagyok nagy repülési szaki, de mekkora lehet a különbség a falcon 7x és 900lx/ex között? Lehetséges, hogy az egyik pilóta 900ex-en repül de át kell ülnie 7x-be és ehhez semmi komolyabb átképzésre nincs szüksége? Mert ha igen akkor Csányitól bérelhetnek pilótát addig ameddig ki nem képződik a saját állomány.A pilótákkal mi a helyzet? Ezt ki fogja vezetni addig, amíg nem lesz a típuson kapitányi szinthez szükséges gyakorlata valamelyik katonai pilótának?
Vagy ez "magángép", ezeknél nem úgy van, mint a nagyobb utasszállítóknál?
Kíváncsi vagyok, hogy augusztus 20-án áthúz-e a Duna felett, hogy megmutassák az embereknek is... ha már 100 éves a légierőnket "ünnepeljük" idén.
Most hogy nincs már Magyar Nemzet, egyből mennyivel barátságosabb az írás hangneme
Nem vagyok nagy repülési szaki, de mekkora lehet a különbség a falcon 7x és 900lx/ex között? Lehetséges, hogy az egyik pilóta 900ex-en repül de át kell ülnie 7x-be és ehhez semmi komolyabb átképzésre nincs szüksége? Mert ha igen akkor Csányitól bérelhetnek pilótát addig ameddig ki nem képződik a saját állomány.
Valószínűleg időszakos javításon van.Az egyetlen An-26-osunk meg már több mint egy hónapja nem repült. Kérdés hogy műszaki probléma van vagy tényleg ennyire nincs rá szükség....
A szolnoki katonai ejtőernyős világbajnokságra meg a szlovénok küldenek PC-6-osokat, hogy legyen miből ugrani a résztvevőknek.
Az idézőjelnek megfelelőlen most háttérbe van szorítva. Az a lényeg, hogy 170 éves a honvéccség...Kíváncsi vagyok, hogy augusztus 20-án áthúz-e a Duna felett, hogy megmutassák az embereknek is... ha már 100 éves a légierőnket "ünnepeljük" idén.
Jöhet az új topik, jöhetnek az új FR24-es jelentések a repülésekről...
És az excel fájlomba is lehet még egy oszlopot beszúrni...
A szárazföld nagyon sajnálja az elahatalmasodást miközben a lerobbant bValószínűleg időszakos javításon van.
Ugye milyen jó lenne egy ilyen az ugribugrihoz:
https://cdn.planespotters.net/photo...-bryza_PlanespottersNet_438204_5871f73681.jpg
Az idézőjelnek megfelelőlen most háttérbe van szorítva. Az a lényeg, hogy 170 éves a honvéccség...
Mondjuk hivatalosan 2008-ban volt 70éves a légierő... Akkor még ünnepelték. Azóta elhatalmasodott a szárazföld...
A szárazföld nagyon sajnálja az elhatalmasodást miközben a lerobbant és kigyulladt btr-eket próbálja eloltaniA szárazföld nagyon sajnálja az elahatalmasodást miközben a lerobbant b
A szárazföld nagyon sajnálja az elhatalmasodást miközben a lerobbant és kigyulladt btr-eket próbálja eloltani
Majdnem bekommenteltem, hogy van-e benne mahagóni belső mert ha nincs akkor szar, de most már látom, hogy van.Hogy konkrét dolgok is kiderüljenek a könnyű, többcélú szállító- és futárgépépről....
A Falcon 7-es korábbi lajstroma HB-JSN volt és ez a 76. legyártott ilyen gép. 2010-ben gyártották.
Dasnair S.A. üzemeltette.
Ilyen a gép belseje, ha nem lett átalakítva:
https://aviapages.com/aircraft/hb-jsn/
A franciaországi Bordeaux-ból érkezett a gép Kecskemétre augusztus 3-án este.
https://planefinder.net/flight/9HAGO/time/2018-08-03T19:25:00
Műszaki kiszolgáló személyzet lesz hozzá elég? Gondolom, ezeket is Ferihegyre fogják átrepülni a kisebb javításokra. A pilótaképzés milyen fázisban lehet?
Majdnem bekommenteltem, hogy van-e benne mahagóni belső mert ha nincs akkor szar, de most már látom, hogy van.
Majdnem bekommenteltem, hogy van-e benne mahagóni belső mert ha nincs akkor szar, de most már látom, hogy van.