ez vicces, mivel a lőszernek van tömege, mérete, darabszáma és a potenciális hozzaférhetősége adott környezetben, emiatt igenis számolni kell vele és gond van veleha a lőszerre nem lenne gondom
akkor is az lenne a véleményed, ha a fegyvereben üres tárral (Glock 20) vs a csőben 1 + a tárban 1 tölténnyel (Glock 17) találkoznál egy ellenséges egyeddel 5 méterről, akinek az AK-47-ese 90 fokra van elfordítva tőled ésmax fél másodperc, amíg feléd fordítja? Olyankor pont nem szarnám le, hogy eredetileg 15 vagy 17 töltényt tudok a fegyverbe belerakni.pont leszarnám, hogy 15 helyett 17 lőszer férne a Glock 17 tájába
"

ebben az esetben a 10mm-es lehet ha pl megháromszorozza az esélyeidet, de 0,001%-ról 0,003%-raaz ellenség mondjuk 50-60 méterre van tőled, egy fém szemeteskonténer mögött, ami nem üres és onnan lő AK-val, na akkor azért jóval nagyobb eséllyel tudod kiiktani a 10 mm-essel

Volt egy hatástalanom régebben de eladtam. Jobb a lőszere mint sok 9 mm-esnek. Legalábbis a viki szerint. Lőni nem lőttem ilyennel.antigonosz
Én sem, de úgy tudom, hogy a 7.62x25-nek ugyan az áthatolóképessége kiváló, viszont a stophatása nagyon kicsi. Szóval az sem ideális...
silurusglanis
Jó, akkor legyen üres.De akkor is, a 9 mm-est meg mégjobban.
Egyébként sokan jól lőttek vele. Kb 5 méterről kellett tenyérnyi fémlapokat eltalálni 2x5-öt. Volt aki 8.9-et is lelőtt. Én 2-3-at. Bosszantott is rendesen.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..