Szu-17 , Szu-20 , Szu-22 / Su-17 , Su-20 , Su-22 Fitter (Szuhoj)

Igeeen!
Annak idején a seregbe mondogattuk egymásnak "hogy a 22-es (SZu-22) és a 24 (MI-24) kergessen végig a mezőn egy szál gatyába. Ez egy jókora anyázásnak felelt meg.
Brutális volt a Mi-24 szemből amikor a szolnoki reptéren a fűben üldögélő katonákra végzett rácsapást, csak úgy. Akkoriban még csak vendég volt arrafelé.

Hozzánk csak átruccantak Szentkirályról...:-) Ahogy írtad, befosatni minket a piroson...

su-22-istrebitel.jpg

A Szu-17/22 támadó/felderítő vadászrepülőgépek kapcsán volt stó a KKR1/2 konténerről.
KKR-1_2.jpg

A-39 - légifotó kamera
PA-1- Panoráma légifotó kamera
UA-47 - Éjszakai légifoto kamera
ZIMA - Infravörös megvilágító rendszer
CHIBIS - TV rendszer
Data link Antenna - Adat átviteli antenna

• Tetszik
Reactions: fishbed and Szittya
A Szu-17/22 gépen használt KKR-1/2 felderítő konténerről jó ha tudjuk, hogy az valójában két egymás mögé függesztett konténer, a három bekötés közül a középső az dupla, fogja a mellső szekció hátsó végét és a hátsó szekció mellső végét. Így csak a gépen látszik egy darabnak, ha leszerelik, akkor két külön kocsin kerül elszállításra.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Volt NDK-s SzU-22M4 német felségjelzéssel és hatástalanítva (a gépágyú már nincs a helyén a szárnytőben).
202504.jpg

202362.jpg

A függőleges vezérsíkon a német felségjelzéstől balra lejjebb, érdekes az a kék jelzés.

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
Az egykori cseh DUHA kötelék. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a felszállás során a szárnyállást!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Megjelent egy új orosz nyelvű könyv a Szu-17/20/22-ről. Jópár saját fotómmal, melyek bizonyíthatóan vízjellel voltak fenn a neten. Leszedték a vízjelet és úgy publikálták, persze nekem nem szóltak...
Tudsz valamit tenni az ügyben? Vagy ezt is megfújták mint Iván a karórát?

Most lapoztam át az ehavi plémadarat.Elején a hirhalomban van egy iráni(exiraki) Su22es képe.Csak nekem tűnik úgy,hogy kapot egy légiutántöltö csonkot az orrára?

A múltkor olvastam valahol, hogy a Szu-17M4R felderítők 1989-ben használták a Zima hőképalkotó rendszert Afganisztánban. Eddig úgy tudtam, hogy ez a cucc a Szu-24MR beépített rendszere. Létezik, hogy a 17M4R-ek konténerben hordták?