<blockquote>Én szinte biztos vagyok benne, igen, hogy a hajtómű miatt kell nekik.
Je értem, magánvélemény semmi több. Apró hiba a képletben, hogy a Szu-35-öst nagyon sokáig nem akarták eladni, elleben a Szu-30MK TVC-vel 15+ éve elérhető. Igen, biztos a TVC-ért kell a Szu-35, amit az elmúlt 15 évben <b><i>
BÁRMIKOR</i></b> megvehettek volna...</blockquote>
Na ez a <b><i>
BÁRMIKOR</i></b>, ez biztos? Eladták volna nekik is 15 évvel ezelőtt, 15db -ban, hogy koppinthassák esetleg? Honnan a forrás, hogy nem nekik is csak hasonló darabszámot lettek volna hajlandóak eladni, mint amit INDIA vett, mert ŐK nem 1 századnyi gépet vettek, kő kemény valutáért, plusz beszálltak a PAK-FA-ba, nem kevés zsetonnal, s rájuk nem jellemző az sem, hogy amit megvesznek hétfőn, kedden sorozatban gyártják. Mi van, ha megvehette volna Kína is, csak mondjuk 200+ db számmal, amit meg ŐK nem akartak kifizetni, mert komoly gyártó kapacitásuk van, és akkor még hittek benne, hogy a saját hajtómű fejlesztésük is úgy fog haladni, mint a J-20/31 program, s nem lesz szükség Orosz hajtóműre? Mire alapozod ezt a bátor kijelentést már MEGINT, hogy megkaphatták volna 15+ éve úgy, ahogy mostanában, kis darabszámban?
Illetve minek Kínának szerinted Szu-35, mikor pont TE is örömködtél itt többed magaddal, pár hónapja, hogy a Kína már a Stealth technológiában, az AESA radarokban, és az ARH rakétákban, TGP-k ben is messze az oroszok előtt jár. Akkor minek nekik molni, fejtsd már ki, ha jobban állnak a PakFa nál a J-20-al, jobb a PL-12 mint az R-77, meg a kínai microelektornika is veri az oroszt? Szuhoj sárkányt, tudnak gyártani a Kínaiak is, azt is láthatjuk. Szóval, a két centes kérdésem feléd, MINEK KÍNÁNAK a Szu-35?