A Szu-35Sz és a Su-30SzM sorsa / A Szu-57 és Szu-75 gyártósorainak globális rekonstrukciója
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Remélem mind megy Iránnak !Bazz, ezek az USÁkok megint csavartak egyet az oroszok tökén. 26 Szuhoj lemondása kúúrvanagy érvágás az amúgy se túl acélos orosz gépiparnak.
Hát ezek exportverziós gépek, gyengébbek az oroszországi változattól. A tervezett átfegyverzési program keretében a Déli katonai körzet következik. Konkrétan a Krímben található 38. vadászrepülő ezred.
A perzsák ragaszkodnak a kétüléses felálláshoz. Nekik a Szu30as kellene.Remélem mind megy Iránnak !
szerintem, iran majd kinaba fog fegyverkezni..Irány Irán?
Irán minden korszerű cuccot szívesen megvett volna eddig is az oroszoktól, csak nem nagyon akartak nekik adni első vonalas teknyikát Ivánék.szerintem, iran majd kinaba fog fegyverkezni..
Bazz, ezek az USÁkok megint csavartak egyet az oroszok tökén. 26 Szuhoj lemondása kúúrvanagy érvágás az amúgy se túl acélos orosz gépiparnak.
Eszerint 5 gép már megérkezett Egyiptomba:A képen 11 darab, további 4 másik helyen parkol.
Az elérhető infók szerint eddig 17 gépet gyártottak le Egyiptom számára.
további 4 másik helyen parkol.Eszerint 5 gép már megérkezett Egyiptomba:
Egyptian Air Force will receive Su-35 fighter jets
According to a tweet from Mahmoud Gamal, Egypt has now 17 confirmed Su-35 fighter jets. 12 Su-35s are currently in Russia, being prepared for delivery to Egypt soon, while five Su-35s were already delivered last year to the Egyptian Air Force. Russia is also expected to manufacture up to 10...www.airrecognition.com
Csak lassan... Majd, ha lesznek képek és videók az egyiptomi gépekről Egyiptomban , akkor elhiszem. Egyébként 2020-ban arról szóltak a hírek, hogy két gép volt átadva Egyiptomnak.további 4 másik helyen parkol.
Hehe. Ezek szerint Egyiptomban. Mondjuk én is megméztem volna Bidé képét, ha az oroszok eladták volna Iránnak.
Remélem mind megy Iránnak !
Logikus válasznak tűnik nekem.«Проверен дома, за рубежом и в бою». Су-35 заинтересовал Иран
Тегеран может купить у Москвы партию истребителей Су-35 <br>По сообщениям зарубежных СМИ, российский оборонно-промышленный комплекс в самое ближайшее время может получить крупный экспортный заказ на Су-35. Потенциальный заказчик - Иран. Подробности - в авторской колонке военного обозревателя...vpk-name.translate.goog
Kapitalnij remontraHazalátogatott szülővárosába az egyik algériai Szu-30MKA:
Nna, ide akartam tenni:
Szerintem a mai nap legérdekesebb híre, hogy az oroszok belengették, hogy az udvaron maradt Szu-35ösöket eladnák Iránnak.
Hát ügyesn csinálták az oroszok. Először valami nyugati szaklapban jelent meg a hír, majd azt szemlézte a VPK. Azóta már a lehetséges fizetési módokról is olvastam egy gazdasági újságban.Mármint mi a forrásod?