Ha nem is teljes a fegyverzet itt, de, hogy fel van fegyverezve, az biztos.
Minden esetre egy jó 50 évnyi koncepció révbe érése az, amit itt látunk, mert anno a T-10 első verziója esetében még komolyan számoltak az R-33-assal, ami a képen látható R-37M "jogelődje". Csak aztán másképp alakultak a dolgok, mind a sárkány, mind a radar, illetve a fegyverzet terén.
De gondoljunk bele, hogy az F-15A ellenpárjaként megjelenő Szu-27-es az F-14A-hoz hasonlóan rövid-közepes-nagy hatótávolságú légiharc fegyverzettel és az RP-31 Zaszlon PESA lokátor egy saját verziójával egyaránt felszerelve lépett volna a színre.
Ez volt az a terv, ami végül sokszoros evolúciót követően a fenti képen látszik megvalósulni.
Gyönyörű,impozáns (egyébként szerintem a Su27 tényleg egy gyönyörű gép)-csak éppen 30 évet elkésett.....Nekem is elég potensnek tűnik ezna fegyverzet, pont azt néztem hogy van rajta R-73,R-77,R-37, + némi lokátor romboló kapacitás, dedikált EW podok szárnyvégen, 0és póttartály nélkül is kirepül a világból, igen jó repteljesítménnyel maga a platform.
Időbe telt mint a Rafinak is, de csak egy szép komplett csomag lett a Szu-35 is a végére!
F22/35 páros ellen mennyit ér?Kb,semmit.
Ugyanúgy elavult az 5G gépek mellett,mint az eurokacsák.
Rafale,EF,Gripen E,vagy a Su35 1984ben iszonyat nagyot szoltak volna.94ben még mindig nagyot szoltak volna.
De 2024et irunk.