Hát ennek is van értelme
Kh-29/31/35/38 Csak én veszem észre hogy az orosz inkább mindenre rakétát helyezik előnybe a cémegjellöős bombázás helyett ?
Van akinek csak így fér bele a világképébe : mindegy micsoda, ha orosz akkor primitív...Miért primitívebb az irányított rakéta az irányított bombánál roni? Megint nrm tudlak követni...

Én sem...Miért primitívebb az irányított rakéta az irányított bombánál roni? Megint nrm tudlak követni...
Én sem..
Igen, egy rakétahajótmű nem olcsó dolog. De szerintem meg minden pénzt megér, ha kívül tud maradni a gép 3 teljes kategória HMZ-ján. AAA, MANPAD, SHORAD. A TGP-nek édesminegy, hogy akkor melyiknek rakja oda a lézer megvilágítást.Olcsóbb egy GBU-31 vagy GBU-12 mint egy kh-38 nem?
A Szu-35-ös és Szu-30SzM navigációs és tűzvezető rendszere angolul,
Ezt aztán senki meg nem mondja neked. Ez mindkét oldalon attól is függ, hogy mennyit, mikor és mekkora politikai hátszéllel kapja.Olcsóbb egy GBU-31 vagy GBU-12 mint egy kh-38 nem?
Viszont ez sokkal minőségibb munka mint a Szu-35Sz-nél.Érdekes a lemez megmunkálás a súroló fényben.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..