M
molnibalage
Guest
Akkor mea cupla. Csak akkor nem értem a nagy rohanást...Elkéstél, már adtak, hivatalosan, csak téged külön nem értesítettek, de a nyár végén itt a HTKA-is volt külön hír.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor mea cupla. Csak akkor nem értem a nagy rohanást...Elkéstél, már adtak, hivatalosan, csak téged külön nem értesítettek, de a nyár végén itt a HTKA-is volt külön hír.
. Mondanám, hogy ki akarnak farolni a PAK-FA program mögül, de akkor minek a harminc darabos rendelés?
Ha Putyin aláríja és 2027-ig csak 30-at gyártanak le (micsoda összeg a gyártósort fenntartani) akkor az van amit az indiaiak ki is szivárogtattak. Tehát problémás a T-50. Én valószínűsítem, hogy az orosz ipar nem képes 5. gen vadászbombázót gyártani. (a tervezők megtervezik, de a gyártással probléma van). A hajtóművel nem hiszem, mert ezek a régebbi turbinák is kiválóan viszik a gépet (lásd légibemutatók) lehet, hogy nincs szupercirkálás, de F-35-nél sincs.. Egyébként is az épp annyira fogyassza az üzemidőt mint a forszáz, hiszen a hajtómű közel 100%-os kapacítással működik.Lásd: F-22 legyártott gépek és legyártott hajtóművek száma..
Tehát marad a szokásos orosz probléma: vagy az RCS a tényleges gyártású példányok tesztjei után (gondolom mindenféle lokátorral próbálgatják), vagy a ember-gép kapcsolat, az új AESA lokátorrendszer és persze a fegyverzet (még nem láthattunk nyitott belső fegyvertérből indítást, de még fegyverteret sem.) Külső függesztésű rakétákkal és nem irányított rakétákkal reptetik (legalábbis a fotók, videók szerint)..
A 30 gép legyártása demonstratív jellegű és a K+F-et szolgálja, hogy talán a következő típus (talán egy javított, talán egy új tervezésű) már megfelelő legyen.. A 31 gép már elegendő klf. harcászati technikák kidolgozására is.
.. ez mind a saját magánvéleményem ...
Két század. Ez valamelyik ezred része lehet.Miért 30?Milyen egység az ami 30 gépből áll?
A századok létszáma nem fix és de, a VSz századok 13-16 estleg 18 gépesek voltak. A jenki századok meg 12 gépesek. Az FM 100-2-3 olvasása most sem megvetendő...Egy század sem 15 gép.Mi értelme van egy olyan ezrednek aminek a 2/3-a egy vadonat új gép?Akkor már egy komplett ezredet szereljenek fel.
Ami pedig AO SZU-57M elgondolását illeti az szerintem olyan lesz mint a MIG-31 és a MIG-31M tehát nem egy teljesen új gép csak az elektronika lesz új/fejlesztett.
A századok létszáma nem fix és de, a VSz századok 13-16 estleg 18 gépesek voltak. A jenki századok meg 12 gépesek. Az FM 100-2-3 olvasása most sem megvetendő...
(A kiképzőgépeket nem számoltam bele, hiszen a MiG-21/29 kétüléses változatoknak lényegében nem volt harcértéke.)
12-ben nyilvánvaló volt,hogy nem lesz 2020-ra sorozatban gyártott SZU-57.Nem tudom miért kell ezen meglepődnihmm... ki is volt a hülye?
Azok akik n+1x leírták, hogy ezzel a gazdasággal csak az ígéreteket fognak 2020-ban sorozatban gyártani, de nem 5. generációs vadászbombázót?
hmm... ki is volt a hülye?
Azok akik n+1x leírták, hogy ezzel a gazdasággal csak az ígéreteket fognak 2020-ban sorozatban gyártani, de nem 5. generációs vadászbombázót?
A MiG-31M teljesen más sárkányszerkezet.Egy század sem 15 gép.Mi értelme van egy olyan ezrednek aminek a 2/3-a egy vadonat új gép?Akkor már egy komplett ezredet szereljenek fel.
Ami pedig AO SZU-57M elgondolását illeti az szerintem olyan lesz mint a MIG-31 és a MIG-31M tehát nem egy teljesen új gép csak az elektronika lesz új/fejlesztett.
Ha rám, molni ra gondoltál nem azért írtam le i ~5-6-7-x éve, hogy ebből nem lesz semmi a beigért 2015, majd 2016, majd 2020as dátumra. Nem is írhattuk volna mert amikor még írtuk nem voltak szankciók és 100$ volt az olaj.
Nem mellesleg Su-57 kiemelt projekt, mind saját mind export szempontjából.
20
12-ben nyilvánvaló volt,hogy nem lesz 2020-ra sorozatban gyártott SZU-57.Nem tudom miért kell ezen meglepődni
Fogalmam sincs ki írta és mit, csak arra emlékszem, hogy többet sok fórumon is hozták a nagy arcot, hogy lesz itt még 50 db PAK-FA 2018-20 között. Az első pár év repült órái után teljesen nyilávnvaló volt, hogy ez csak álom.Ha rám, molni ra gondoltál nem azért írtam le i ~5-6-7-x éve, hogy ebből nem lesz semmi a beigért 2015, majd 2016, majd 2020as dátumra. Nem is írhattuk volna mert amikor még írtuk nem voltak szankciók és 100$ volt az olaj.
Nem mellesleg Su-57 kiemelt projekt, mind saját mind export szempontjából.