Minden repülőgép minden manővernél magasságot veszít. Hacsak nem tesznek aktívan ellene.Mert kellő felhajtóerő nem minden szög fordulatban van a vason, és a gravitáció meg ténykedik.
Még negatív irányban is hat a szemét levegő ellenállása.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Minden repülőgép minden manővernél magasságot veszít. Hacsak nem tesznek aktívan ellene.Mert kellő felhajtóerő nem minden szög fordulatban van a vason, és a gravitáció meg ténykedik.
Még negatív irányban is hat a szemét levegő ellenállása.
Ha felránt akkor nem és az is manőver.Minden repülőgép minden manővernél magasságot veszít. Hacsak nem tesznek aktívan ellene.
Akkor meg sebességet veszít. A sebesség és a magasság van a mérleg két serpenyőjében.Ha felránt akkor nem és az is manőver.
Mert így vezették a gépet. Ha semmiféle vezetett/palástorsót nem csinálna a pilóta, akkor is magasságot veszít. Ez azért van, mert a gép állásszöge változik az orsó alatt és a szárny azonos negatív állásszögben kisebb felhajtóerőt termel, mint pozitívban.Lehet,jogy hülye kérdés de nem baj.Amikor vízszintes orsót csinált a gép akkor miért vesztett magasságot?
Mert így vezették a gépet. Ha semmiféle vezetett/palástorsót nem csinálna a pilóta, akkor is magasságot veszít. Ez azért van, mert a gép állásszöge változik az orsó alatt és a szárny azonos negatív állásszögben kisebb felhajtóerőt termel, mint pozitívban.
Nem képes annyi felhajtóerőt termelni. Ez egyszerű trigonometria és tolóerő meg a géphez szükséges felhajtóerő mennyisége. Meg nem is így működik. Próbáld ki bármelyik repszimet és megérted, hogy hogyan működik a dolog.Szóval ahogy fordul a tengelye körül csökken a felhajtóerő?Ezt a TVC nem tudja kezelni(vagy nem is cél kezelni)?
Én sokkal tömörebben írtam le, mint kezdőknek, olvass vissza és tanulj. By HavasMert így vezették a gépet. Ha semmiféle vezetett/palástorsót nem csinálna a pilóta, akkor is magasságot veszít. Ez azért van, mert a gép állásszöge változik az orsó alatt és a szárny azonos negatív állásszögben kisebb felhajtóerőt termel, mint pozitívban.
Ez nem igaz, különben nem emelkednének csak úgy maguktól, amikor nincs ellen "aktíve" se. Jó éjt.Minden repülőgép minden manővernél magasságot veszít. Hacsak nem tesznek aktívan ellene.
Én sokkal tömörebben írtam le, mint kezdőknek, olvass vissza és tanulj. By Havas
"OKB Suchovo" moszkvai tesztközpontja, ahol a szárnyakat tesztelik.A videón látni amint a szárny eltörik 104%-os terhelésnél.
"OKB Suchovo" moszkvai tesztközpontja, ahol a szárnyakat tesztelik.A videón látni amint a szárny eltörik 104%-os terhelésnél.
Hamarosan jön a Vojennaja Prijomka új PAK-FA-s filmje. A tegnapi és mai videó is abból vannak.
Hamarosan jön a Vojennaja Prijomka új PAK-FA-s filmje. A tegnapi és mai videó is abból vannak.
Cuki a csajszi 0:19-nél.
A Spektrum TV igazán megvehetné a Vojennaja Prijomka filmjeinek közvetítési jogát, mert jó lenne magyar szinkronnal is megnézni ezeket.
Hát pl szebb
Hát akkor megkérjük bokit hogy fordítsa le nekünk hogy miről is beszélnek 2 percig
Mert én nagyon kíváncsi vagyok mitől lenne ez a gép jobb mint az f-22 és az f-35
Az úriember Mihail Sztrelec főkonstrüktőr és a Szuhoj tervező és konstrüktőr iroda igazgatója. Ezt mondta:
Hát akkor megkérjük bokit hogy fordítsa le nekünk hogy miről is beszélnek 2 percig
Mert én nagyon kíváncsi vagyok mitől lenne ez a gép jobb mint az f-22 és az f-35