Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 507
84 716
113
Szerintem, volt egy-két "teszt": ment a képernyőn világító kapor Szu-24(vagy bármi), az árnyékában meg egy "settenkedő" vitte a nagy-lőtávú küldeményt. Legalább féltucat "meglepően" sikeres (ál-)kapor mélységi bevetés magyarázható könnyedés, ha valamelyik szakaszába beillesztünk egy F-35-öt.
Tévedhetek, de... :cool:

Az F-16-osokkal (mellett-mögött-alatt) is ment volna --szerintem-- bevetésre, nem véletlenül írtam, hogy ez volt az értelme a távolfelderítő radarok elleni (mélységi, orosz területet érintő, és más miatt értelmetlen) támadásoknak.

A választások eredménye ezt szerintem --remélem-- felülírta!

.
Legutóbb is egy Szu-57 repült be az ukrán légvédelmi zónába- ukránok által ellenőrzött terület fölé, hogy lelőjje az elszabadult Sz-70-et !

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
50 223
83 877
113
Orosz-ukrán konfliktusról volt szó. Érteni kell a kontextust. Dudi direkt rákontrázott, jött egy ellenpélda -szerüséggel aminek semmi köze a hírhez és nem bizonyított tényeken alapul. Az F-35-nek nem kell berepülniie Iráni légtérbe, hogy rakétár indítson. Egyébként néhány elavult Sz-300 rendszeren rugózni elég kínos. Két megsemmisített radart láttam csak képen Iránból. Fejlett orosz légvédelmi rendszerek az Sz-350, Sz-400, Sz-500, Sz-550.

Vannak posztok amikhez nem kell mindenáron hozzászólni. Dudi nem bírja ki , hogy ne"kotnyeleskedjen bele mindenbe".
Igazából az történt, hogy megint mondtak egy nagy bullshitet és nem tetszik, ha rávilágítanak erre.