Nincs értelme erről vitatkozni, hogy a csúcs SAM rendszer mit tudhat a csúcs Stealth gépekkel szemben. Valószínű a komplexebb rendszer nyer, amely jobban fel van építve/el van rejtve, több szereplőből áll etc. Blaze, én azt nem állítottam soha, hogy butaság az alacsony észlelhetőség. Félre nem érts, jó dolog az, nagyon is! Csak azt állítottam, és állítom most is, hogy gyanúsan olyanok ellen, akiket ezzel be lehet szinte veszteség nélkül ütni, azokat az F-15 legacy, meg Silent Hornet, F-16 block 60+ al is be lehetett volna ütni, főleg ha azt a létszámot vesszük, amibe csak az F-22 k darabára kerül(dupla kb. egy F-15/18 nak?). Akit nem lehet 4++ hordával komoly saját veszteség nélkül megoldani, annak van atom, és a karika körbeért, SZERINTEM ezért nem teljesen rentábilis ez az 5. gen csúcs vadász vonal. Abszolút elméleti dolog, semmi értelme részemről igazából ezen merengeni, mert az F-22 -t és F-35 vonalat választották, így az élet megy tovább. Mint a második VH-ban a németek választhatták volna akár azt, hogy a van Panther, és Tiger, KT vonal HELYETT csak és kizárólag minden munkaórában, minden nyersanyagból, és minden birodalmi márkából csak Panthert gyártanak... Sok elemző szerint, a Keleti fronton ennyi kellett volna, mert azért egy Tiger árából kijött 2 Panther, hatékonyságban meg ANNYIVAL nem mutatott többet, sőt...