arra gondoltam,hogy a 3D vektorálást hasonlóan oldják meg Szuhojék.
A Szu-30-asok többsége kapott TVC-t, nem a 27-esek. Nyilván Flanker, Flanker, de mégsem egykutya 
Két nem túl jó hír a típussal kapcsolatban.
/
Eddig azt hittem, hogy rémeket látok, de mostmár jobb ha rákérdezek. Csak nekem tűnik úgy, hogy a gép elejétől hátrafele nézve a két hajtómű enyhe V alakot zár be egymással?
Akkor viszont ha ugyanaz a fizika arrafele is, mint itt, valamennyit ezzel elveszít az (előre)tolóerőből, mert az erő egy része a gép összenyomásán és nem előretolásán fog dolgozni.
nekerdez, mi ebben az ellentmondás? Az indiaiak elégedetlenkednek. Lehet csak trükk, hogy valamit alkudozzanak, de lássuk be a pénz nagy részét ők vitték a projektbe. Ha kifarolnak mögüle, kíváncsi leszek mi marad az egészből.
<i>Vissza megy a TEJSA-hoz vagy mi, hatalmas fordulatot véve USA előtt le borul és sorba áll az F-35 ért.</i>
Megkapta a Rafalet ami önmagában egy nagyon potens gép és valóban, leborúlhat az USA előtt és beállhat a sorba az F-35-ért. Vet néhány elég potens dolgot az amiktól. Semmi meglepőt nem látnék ha így történne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..