Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Ezen rajta van a radarabszorbens bevonat?
Az egyik 051-es a másik 054-es, akkor van náluk minimum 4 gép vagy a közbeesők orosz példányok?

Ezek kamu képek...:) Mit keresne iráni, szír zászlo az orosz mellett?

Itt pedig indiai Pak -Fa : ))))
336973c_zps8e3e8398.jpg

sukhoi_hal_fgfa_by_bbb4445-d7cp0wb.jpg

Mit mit buli kavarás után. Hátérben más szelek kedtek el fúlyni ok s-300 nem megy. Mint kaptam ezért gondolják ott Moszkvába Szírai megbillentése és majdan. Akkor T-50 rogram Iran ok :) Így már pajzsa helyett két célra alkalmas pallosa lesz Ir

Mit mit buli kavarás után. Hátérben más szelek kedtek el fúlyni ok s-300 nem megy. Mint kaptam ezért gondolják ott Moszkvába Szírai megbillentése és majdan. Akkor T-50 rogram Iran ok :) Így már pajzsa helyett két célra alkalmas pallosa lesz Ir

Ezt valaki fordítsa már le.

<blockquote rel="nekerdez">Mit mit buli kavarás után. Hátérben más szelek kedtek el fúlyni ok s-300 nem megy. Mint kaptam ezért gondolják ott Moszkvába Szírai megbillentése és majdan. Akkor T-50 rogram Iran ok :) Így már pajzsa helyett két célra alkalmas pallosa lesz Ir

Ezt valaki fordítsa már le.</blockquote>

Kiv_l__Kommentel___By_Unio__Verzi__1__www.kepfeltoltes.hu_.png

<blockquote rel="nekerdez">Mit mit buli kavarás után. Hátérben más szelek kedtek el fúlyni ok s-300 nem megy. Mint kaptam ezért gondolják ott Moszkvába Szírai megbillentése és majdan. Akkor T-50 rogram Iran ok :) Így már pajzsa helyett két célra alkalmas pallosa lesz Ir

Mit nem értesz?
T-50 azért van Iráni jelzés mivel bisztos ők is megkapják.
Légvédelmi és érdekvédelmi célal.

NATO és társai elvileg minden nem hivatalos paktumot megszegtek.

Ezek után oroszok mért ne adnának normáli fegyvereket Iránnak ?

<blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="nekerdez">Mit mit buli kavarás után. Hátérben más szelek kedtek el fúlyni ok s-300 nem megy. Mint kaptam ezért gondolják ott Moszkvába Szírai megbillentése és majdan. Akkor T-50 rogram Iran ok :) Így már pajzsa helyett két célra alkalmas pallosa lesz Ir

Mit nem értesz?
T-50 azért van Iráni jelzés mivel bisztos ők is megkapják.
Légvédelmi és érdekvédelmi célal.

NATO és társai elvileg minden nem hivatalos paktumot megszegtek.

Ezek után oroszok mért ne adnának normáli fegyvereket Iránnak ?

</blockquote>

Na ez így máris magyarul van.

nekerdez

A fenti képek nem valódiak.

Valaki vállalkozó kedvű csináljon már egy HTKA-sat is, aztán kiszivárogtatjuk, utána az egész világ Putyin és a HTKA kapcsolatát fogja boncolgatni :D

http://www.youtube.com/watch?v=WeH1okNwDMs

http://www.youtube.com/watch?v=Rp8icL9d9jE

Lehet tudni már valamit, hogy miért gyulhatott fel az egyik PAK-FA? Az Oroszország topikban elnézve a Szu-24-es videóját és a kigyúlt PAK-FA képeit, szerintem megtörténhet, hogy a még mindig mozgó hátsó kerék, mikor már behúzták a gépbe, szétvert vagy kiforrósított bent valamit, ami végül a tüzet okozta.

Lehet tudni már valamit, hogy miért gyulhatott fel az egyik PAK-FA? Az Oroszország topikban elnézve a Szu-24-es videóját és a kigyúlt PAK-FA képeit, szerintem megtörténhet, hogy a még mindig mozgó hátsó kerék, mikor már behúzták a gépbe, szétvert vagy kiforrósított bent valamit, ami végül a tüzet okozta.

Nagyon szomorú lennék, ha így lenne! Már a MiG-21-en is volt futóműbehúzás közbeni automatikus kerékfékező rendszer, ami biztosította, hogy ne vadul pörgő kerékkel húzódjon be a futó start után. Ha egy 50 évvel későbbi konstrukcióból ezt kihagyták volna, az elég gyászos lenne! Persze más kérdés, ha a rendszer itt is létezik, csak műszaki hiba miatt nem működött. Viszont egy proto-gép üzemeltetése sokkal szigorúbb és precízebb, mint egy sorozatgyártású szériagépé csapat-körülmények között, és elég gázos lenne, ha egy ilyen régi rendszer okozna problémát, és nem a vadi-új részegységek és technológiák.
ML

Szerintem ha már lenne hivatalos eredménye a vizsgálatnak, azt Boki vagy más már megírta volna. :) Feltételezem sokakat érdekel, hogy mi történhetett.

Más: Több helyen is olvastam, hogy az indiaiak idén megkapják az FGFA első prototípusát. Az lenne a kérdésem, hogy ez ténylegesen a jövőben Indiának szánt, az ő igényeik alapján tervezett gép első prototípusa lesz, vagy csak lepasszolnak nekik egy T-50-est?

Nagy értelme nem lenne ha nem a saját gépüket / változatukat kapnák, mert tesztelni kell.

nem tudom, hogy működött-e a kerékfékező, de a hely ahol a tűz kiütött kb ott van ahova a kerék behúzódik

Szerintem ha már lenne hivatalos eredménye a vizsgálatnak, azt Boki vagy más már megírta volna. :) Feltételezem sokakat érdekel, hogy mi történhetett.

Más: Több helyen is olvastam, hogy az indiaiak idén megkapják az FGFA első prototípusát. Az lenne a kérdésem, hogy ez ténylegesen a jövőben Indiának szánt, az ő igényeik alapján tervezett gép első prototípusa lesz, vagy csak lepasszolnak nekik egy T-50-est?

Igen , még nincsen semmilyen hír a vizsgálat lezárulásárol, ha lesz róla majd megírom :)

Jó az infod, idén leszállítják Indiának az elso protot tesztelés céljábol.
Hogy már Indiának épített proto lesz, vagy Pak-Fa nem tudni, de szerintem egy orosz változat ..... (erdeteileg idén 2 új protot kellet volna átadni az orosz légieronek, de csak egy lesz, logikusan így a másik Indiának megy)

Új PAK-FA prototípus, remélem nem festik le ennél jobban, mert a formáját nem töri meg annyira mint a bazári csiricsáré, amivel a 01-04-es gépeket ellátták:

http://www.servimg.com/image_preview.php?i=1463&u=11469448

(MiG-21bisz, MiG-23MF, MiG-31 is az egyszínű "teflonszürke" festéssel nézett vagy néz ki jól)