Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most az indek miért nem kapták meg az FGFAjukat?
Jók voltak azok a rakéták csak kevés a repidejük azzal volt a gond...azert mert az ruszkik mindenkinek mindent megigernek, aztan meg rajonnek hogy nem birjak teljesiteni es huzzak utana az idot, vagy azt gondoljak a masik hulye es kicsesznek a vele. (pl. algeriai mig uzlet vagy a indiai r77 ahol a fele nem volt jo).
Azt tudták, amikor megvették is. Betonról felszállva 50, gyepről 20 felszállás. (Vagy óra. Ez már lényegileg mindegy.) Kevesebb, mint a tizede az amerikai cuccoknak.Jók voltak azok a rakéták csak kevés a repidejük azzal volt a gond...
Nem mind1 mert egy felszállás lehet 1 meg 10 óra is!Azt tudták, amikor megvették is. Betonról felszállva 50, gyepről 20 felszállás. (Vagy óra. Ez már lényegileg mindegy.) Kevesebb, mint a tizede az amerikai cuccoknak.
De igauad van valóban sokkal kevesebb mint a nyugati rakétáknak és igen ezt tudták előre.Ezért nem is értem,hogy mit puffogtak emiatt.
lehet azert mert valami mas is tortent a raketakkal? vagy mast mondtak nekik a ruszkik?
Ezt te sem gondolod konolyan ugye?nem nezek senkit primitivnek.
a ruszkiktol az algeriai ?uzlet? utan komolysagot nem varok (+tudva szlaven mentalitast..).
az indiaiak meg..csak indiaiak, ott is van minden, lehet nem jol teszteltek le, lehet egy hosszab ido utan mutatkozot meg a baj..lehet nem jo hasznaltak..nemtom,
a lenjeg hogy vinjogtak a raketak miat.
Làtom, nemcsak altx-nek vastagok az ujjaiEzt te sem gondolod konolyan ugye?
Én azt olvastam, hogy van, és vagy fél éve meg kellett volna kapniuk a nekik járó tesztgépet.@altx
Azt tudod-e, hogy nincs semmilyen szerzodés az oroszok és az indiaiak kozott az FGFA szállításáról? Nincs mit szállítaniuk.
Én azt olvastam, hogy van, és vagy fél éve meg kellett volna kapniuk a nekik járó tesztgépet.
Nem vásárlásról. A fejlesztési szerződés szerint fél éve meg kellett volna kapniuk az első példányt a nekik fejlesztett cuccból. Úgy tudom, miliárdokat nyomtak bele a fejlesztésbe.Nincs még szerzodés.
Csupán 250 millio USD-t fektettek az elozetes tervekbe, ami szerzodés 2013-ban véget ért.A konstruktor-tervezési munkákat és a protók építését Indiának a kovetkezo szerzosés alapján kivitelezték volna, de errol nincs eddig semmilyen szerzodés aláírva.Nem vásárlásról. A fejlesztési szerződés szerint fél éve meg kellett volna kapniuk az első példányt a nekik fejlesztett cuccból. Úgy tudom, miliárdokat nyomtak bele a fejlesztésbe.
Én azt olvastam, hogy van, és vagy fél éve meg kellett volna kapniuk a nekik járó tesztgépet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..