Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát igen, viszont ha jól veszem ki nem egy akárki nyilatkozta, hanem valaki akinek komolyabb beleszólása van a dolgokba. Azért hitetlenkedek, hogy parkolópályára tesznek egy ilyen jelentős fejlesztést.
Nincs neki alapja max a hadiipari lobbi,hogy hirtelen kezdjenek el fejleszteni 6.gen gépet.Gondoljuk végig,ha csak annyi SZU-57 lesz mint Raptor az is over power lesz a világ nagy része ellen(akiknek nem lesz 5.gen.gép) és egy kis részével szemben(akiknek lesz 5.gen. gép) pedig egyenlő erő lesz ellenben a SZU-35Sz egyenlő lesz a világ nagy részével(akinek nincs 5.gen.gépe) egy kis részével szemben pedig alulmarad(akiknek van 5.gen.gépe).Ne nevettessük ki magunkat ezt meglépni faszság!
Ha ez a szövek nem kamu, akkor ez annak a beismerése, hogy túl nagy falat az 5 gen gép az orosz hadiiparnak és kicsit kimagyarázzuk most a bizonyíványunkat.
Persze, ha nem kamu.
Meg arról, hogy ááá a gép nem is annyira jó és úgy is jönnek a 6 generációsak. Akkor meg inkább gyúrjunk a hatosra stb. stb. A mostanit csak azért tóljuk majd tovább, hogy legyen mit exportálni stb. stb.Ezt biztosan nem jelenti!6.gen-ről hadovál...
Meg arról, hogy ááá a gép nem is annyira jó és úgy is jönnek a 6 generációsak. Akkor meg inkább gyúrjunk a hatosra stb. stb. A mostanit csak azért tóljuk majd tovább, hogy legyen mit exportálni stb. stb.
Ha nem vagy képes valós időn belül kifejleszteni és sorozatba gyártani egy öt generációsát, hogy a fenébe akarsz te hat generációsat fejleszteni?
Pont ezt mondom én is.Mi az,hogy jönnek a 6.gen. gépek?Mi a 6.gen. gép?Olyan messze vagyunk a 6.gen. gépektől mint Makó Jeruzsálemtől.
Eszetlenség leállítani egy 5.gen. fejlesztést azért mert jönnek a 6.gen. gépek az még vagy 30 év ahogy mostanában menbek a fejlesztések.
Juj...Nincs senki akivel szemben alulmaradnának,a yenkik is max döntetlenre tudnák vinni a nyílt háborút velük,miért idegeskednének?
Majd lesz tömeggyártás amikor lesz, addigra kitesztelik a gép többi részét,korszerűsítik a hajtómű üzemeiket,összedobnak pár Yasen-t,Kinzsalt,Posseidont,Tu 160-at,Sarmatot,miazmást,azt zene.
Akinek meg addig is medvehúsra vásik a pofája,annak ajánlok katonánként 1-1 10tonnás ólom mellényt,aztán csinálják,majd lesz belőlük is 3 sor a törikönyvekben,mint akiknek azért megmaradt a betonba beleégett sziluettjük...
Ne vicceljetek már,semmi okuk a sietségre,nem exportálják a demokráciájukat,nem árulják a rubelt raklapszámra,éppen 100 fontosabb dolguk van mind katonai,mind civil szférában utolérni magukat.
Jól csinálják.
Errol beszélek én meg par ember ugy 7-8 eve. Persze mwg en voltam a helikopter mikor közöltem, hogy 2022 elott nem lesz uj hajtomuves gep egyzaszados ioc sem. Hát, még en is alalottem a valosagot...Ha ez a szövek nem kamu, akkor ez annak a beismerése, hogy túl nagy falat az 5 gen gép az orosz hadiiparnak és kicsit kimagyarázzuk most a bizonyíványunkat.
Persze, ha nem kamu.
Ez is egy lehetséges verzió, hogy nem tudnak normális stealth karakterisztikát csinálni. Van egy olyan oldal is, hogy szerintük nem ebben van a jövő.
Egyértelmű. A repülési jellemzőket helyezték előtérbe. Ahogyan egyébként a fiatalabb F-35 sem abba az irányba ment tovább a lehető legtöbbet kisajtolva a stealth-vonalból, mint ami az F-22 volt.Nyilvánvalóan nem is törekedtek olyan lopakodó jellemzőkre mint pl ami a Raptornak van.Ehhez nem kell nagy tudomány csak rá kell nézni a gépre.
Mi az,hogy jönnek a 6.gen. gépek?Mi a 6.gen. gép?Olyan messze vagyunk a 6.gen. gépektől mint Makó Jeruzsálemtől.
Eszetlenség leállítani egy 5.gen. fejlesztést azért mert jönnek a 6.gen. gépek az még vagy 30 év ahogy mostanában menbek a fejlesztések.
Errol beszélek én meg par ember ugy 7-8 eve. Persze mwg en voltam a helikopter mikor közöltem, hogy 2022 elott nem lesz uj hajtomuves gep egyzaszados ioc sem. Hát, még en is alalottem a valosagot...