K
kamm
Guest
Igen, mit nem ertesz ezen? Komolyan, annyira faraszto ez az egybites kotozkodes...ne haragudj egészen elképesztően fárasztó vagy a hülyeségeiddel....
@molnibalage leírta, hogy lám-lám akkora hülyeség a stealth, hogy az oroszok is azt fejlesztenek. erre te benyögöd, hogy nekik van a legjobb légvédelmük és nem maguk ellen fejlesztik....
ezzel kvázi arra utalsz (kisarkítva írom), hogy "az oroszok simán lelövik a stealth-et, de az USA ellen majd jó lesz az is"
Tudod miert idegesito veled egyaltalan leallni vitazni es miert ugrom at a tobbseget a zavaros-illogikus katyvaszodnak?
Mert szemrebbenes nelkul irogatsz kamut a masikrol, majd utana azzal akarsz vitazni. Komolyan. Raadasul folyamatosan, szinte minden kommentedben, a legkisebb aggodalom nelkul. Igazi nulla vitakultura.
Masok is beleesnek a straman-argument hibaba, de ok nem feltetlenul direkt, te viszont szandekosan es kovetkezetesen, folyamatosan megmasitod masoknak a szavait. Szamomra ez visszataszito.
Hagyjal mar, komolyan, tul faraszto volt anapom egy ilyen zoldsegleveshez.ha te képtelen vagy értelmesen végiggondolni, hogy az általam betett cikkben lévő full integrált légvédelmi képesség mit is jelent harcászatilag az a te bajod...sorolhatod itt, hogy S300/s400... ezek elavult SAGG rakétás rendszerek...nyugaton meg már csak ARH-s rendszerek vannak...kismilliószor el lett már magyarázva, hogy ez mit jelent az elérhető tűzív meg célcsatorna számra nézve...meg hát ugye az ARH rendszer működik datalinkkel
Dobalozol mindenfele szakkifejezesnek gondolt szoval, gyerekesen lekezelo stilusban - kozben meg a vilagon semmi ertelme az egesznek, koze nincs ahhoz, amirol szo volt. Utoljara: overall az orossz legvedelem a legatfogobb kepessegu a vilagon, ennyit allitok es meg is magyaraztam, miert.
Senki nem allitotta az ellenkezojet, speziale altalaban rogtonoz, alapvetoen nem szabad elhinni, amit a masikrol ir, csekkold le az eredetit mindig - kb annyira lesz pontos, mint amennyire a Tempest-Saab vitaban teli tudobol beleallt az angol cikkekkel vitatkozni es persze pontosan az volt a cikkben, ami szerinte nem volt.Nem értem minek fárasztod magad. Nyilván, még ha a ruszkiknak is van a legerősebb légvédelmük (feltéve, de nem elfogadva), akkor is egyértelmű, h a lopakodók iszonyat előny.
Micsoda? Ennek se fule, se farka.De annak, aki szerint ez jó lesz majd a gripen ek ellen, annak felesleges magyarázni.
Siman letoljak a MiGeket a szomszedban, konkretan barmikor. Sot, meg nem egy Szuhojt is, felteve, hogy normalis fegyverzet van rajtuk, lasd sved C/Dk.(Értsd, a griffek, bár szeretem őket a jelenlegi orosz tipusok ellen sincsenek fölényben, egy ilyen ellen meg mint trójai faló a budapesti derbin)
Nem is ertem, ez mirol szol (es most fel sem hozom korabbi, hasonlo vitankat, mert uriember vagyok. )