Tudom, hogy ez nem annyira érv, de alapvető szinten ilyen dolgokat modellez a Wargame játék.
Igen, lőttem már ki T-55A-val oldalról közelről Leclercet és Leo2A5-is, mert ostoba volt aki használta azokat vagy szerencsém volt. Csináltam is róla screenshotot és dicsőségtablót hogy lám... hehe..
Arról nem, hogy hányszor nem sikerült meg arról sem, hogy a sikert elérő hk mellett mennyit lőttek ki közben... Nekizavartam két oldalról hatot és kettő túl is élte. Így is lehet harcolni, csak amíg Wargame játék közben nem hal bele senki, addig ez senkinek nem fáj. Élőben kevésbé buli azt, hogy szétlövik a fél sereged, hogy nagy dicsőítve mutasd, hogy lám, a nagyfiú is megfeküdt. A játékban kb. azonos erőforrásba kerül a kettő. A valóságban meg egyik esetben hatszor sok halott vs egy kilőtt vagy harcképtelen ellenséges jármű.
Na, add be ezt ma, hogy 1:6 arányú vesztességgel operálsz. Szerinted ki fog képedbe röhögni? Mert ma is igaz, hogy 1000 méterről oldalról egy szutyok T-72M1 odabasz egy Leo2A7-nek. Csak hozd ezt össze rendszersen...