Hát jó nagy fába vágták a fejszéjüket, ha a felét sikerül elérni, még az se lesz rossz eredmény!«Заслон» уже будет способна перехватывать цели, летящие со скоростью от 2500 до 3000 м/с.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát jó nagy fába vágták a fejszéjüket, ha a felét sikerül elérni, még az se lesz rossz eredmény!«Заслон» уже будет способна перехватывать цели, летящие со скоростью от 2500 до 3000 м/с.
Egyrészt nekem nem rémlik ilyen ökölszabály a harckocsiépítésben.
Utóbbinak a feladata három alapelv egyesítése: védelem, tűzerő és mozgékonyság.
Miért, mi van "elcseszve" a 70-es évekbeli koncepciót jelentő T-72-vel?
Ezek szerint az M1 is "elcseszett" koncepció?
http://www.youtube.com/watch?v=CUvoaD6Vnkg
Miért, mi van "elcseszve" a 70-es évekbeli koncepciót jelentő T-72-vel?
Ezek szerint az M1 is "elcseszett" koncepció?
Kettős kérdés. Az M1 a maga idejében valószínűleg jó konstrukció volt. Ma már nem. Nem felel meg a követelményeknek.
Mi az a kettős kérdés?
@GrGly harckocsit, nem pont ezek ellen találták ki ? ? Akik most a legnagyobb veszélyt jelentik rá ? Én pont ezért írtam még régebben hogy szerintem a harckocsik korszaka lejárt, túl drága eszköz ahhoz , hogy egy jól elrejtőzött gyalogos semlegesítse , ha már kell a mozgékony tűzerő a 3x annyi IFV az árából.
A kettős kérdés azért van, mert a ha a létrehozásának pillanatát nézzük, akkor az M1 használható harckocsi volt. Ma már nem. Ócskavas az egész. Hulladék.
Kettős kérdés. Az M1 a maga idejében valószínűleg jó konstrukció volt. Ma már nem. Nem felel meg a követelményeknek.