Ez sokmindentől függ. Az biztos, hogy HEAT és KE ellen is nagyobb a védelme mint a beépített összesen 42mm acélnak.
Meg is védi a tankot a mitől is?
A 12.7 mm-s géppuskától? Mert kb. az a szint....
Még egy puskagránáttal is belövöd azt a szart XD
Te vagy rohadt unalmas és a nyöszörgésed. Mutattál 1-2 videót amikor a szerencsének köszönhetően kibírt NLAW találatot egy-egy orosz harckocsi. Ellenbenn 500 és 1000 közt van a kilőtt orosz harckocsik száma.
És ehhez hány páncéltörő rakétát használtak föl? Hánnyal végzett egyáltalán páncéltörő rakéta?
Mert önmagában megint hülyeségeket beszélsz!
Ha tételezzük fel, kilőttek 1000 db orosz tankot, abból kb. 400-al végzet akna/drón/tüzérség stb...
Van 600 db kilőtt tank több 10,000 db páncéltörő rakétára!
Tele van a net, sikertelen pct. találatokkal, és interiúkkal, ahol elmondják, hogy adott küldetésen hány találatot kaptak. És bírták a tankok.
Azok a tankok, amiknek a fele egyidős az általad imádod Leopárd 2A4-el, ami viszont még a 70's évek szovjet ATGM technológiáját sem bírja ki szemből... Instant halál mind.
Sokkal kisebb a Szír bevetésnek a mintája, de az beszédes volt, hogy kivonták a Leopárdokat a frontról és modernizált M60-asokat küldtek be helyette.
Az ok egyszerű. Azt is láttam kilőve videón, de abból kilövés után szállt ki személyzet.
Olyan videót viszont nem láttam, amiben Leopárdot találnak el, és abból bárki kiszállt volna...
Nem jöttél még rá, hogy fip7 az orosz szekeret tolja?
Most is ezért érveltem az M1, a Merkava meg a Leclerc mellet is. Ők is oroszok... Jah nem XD
Addig mér rosszul szöget, és addig számol rosszul, amíg kijön a neki tetsző végeredmény.
Kb. erről szól a hk-k terén végzett tevékenysége.
Mondjuk mind az angol titkosszolgálati eredmény, mind a Svédek mérése engem igazolt. De sebaj....
Spezial pár hónapja hetekig számolgatott, mire ugyan azt az eredményt kapta, mint én....
Sebaj...
Nem mintha a svédek nem mérték volna ki, hogy a Leopárd 2A4, mint harckocsi nem ér egy kalap szart se....
De még az A5-el sem voltak teljesen elégedettek.
A másik megjegyzésem a rosszindulatú és álságos megjegyzéseddel kapcsolatban, hogy pl. a T-72B páncél védelmét tényleg alul számoltam a hivatalos gyári értékhez képest. Mégsem szólt érte senki se egy kurva szót se, vagy hápogot, hogy XY fan vagyok és utálom a ruszkikat, ezért tettem.
Csak a német imádók ilyen beteg világszemléletűek....
Egy csupasz Leo2A4 nála a mérce, ami mai szemmel már özönvíz előtti.
De persze 198x-es T-72B vs ATGM eredményt nem hoz. Navajon miért?
Az az özönvíz előtti szarkupac elég elterjedt a NATO-ban, a török és a Lengyel haderő legfőbb típusa, és jelenleg mi is csak azzal a szartaligával rendelkezünk, ahogy még jó egynéhány ország.
Másrészt a T-72B-k csecsenföldi tapasztalatait megosztottam már a kortárs pct. fegyverek ellen, elég jól szerepelt.
Ellentétben a Leopárddal, amit körbeszopkodtok, pedig a legósdibb 70's évekből származó ATGM-ek is kiszedték, szemből. XD