Nálam az armata tanknál a lemezes torony zavar .amit egy 30mm ágyú lebont róla .
Azért mennyivel másabb a t-90ms ami az oroszoknál t-90m lesz
![]()

Üdvözlök mindenkit most regisztráltam. Nem tudom volt-e már ez a videó, de itt 2 armata megadja magát.
Okés, köszi akkor majd átböngészem jobban ha lesz időm.Ennek van története szépen leírva ha visszakeresed akkor már megérte regisztrálni.Jah az első hivatalos bemutatón volt.

A lényeg az,hogy az HM rahOkés, köszi akkor majd átböngészem jobban ha lesz időm.![]()
A nagy büszke felvonulásra meghagyhatták volna még a gyár embereit.A lényeg az,hogy az HM rah
ragaszkodott a felvonuláson a sorozott katonákból álló kezelőkhöz akiknek a kiképzésé alig jutott idő(a gyár a saját mérnökeit akarta értelemszerűen)emiatt az egyik Armata(a tank)rendszere letiltott (vagy a váltó vagy a motor védelme miatt nem emlékszem pontosan)mindent és ez vezetett a leálláahoz.A vége az lett,hogy egy méenök beült és hipp-hopp elindult a vas.
Miért vársz olyan emberektől - legyenek bárhol is a világon - konstansan logikus döntéseket, akiknek 20 éve egy beosztottja sem mond/hat ellent?A nagy büszke felvonulásra meghagyhatták volna még a gyár embereit.
Ezek a tankok teljesen új legénységet kaphatnak vagy a "régebbi" típusokról képzik át őket és azok kapnak új legénységet? Ha már "csúcstechnológia" akkor a tapasztaltabb legénység logikusabb lehet.
Rendőr vagyok Magyarországon, gondolhatod mit várok...Miért vársz olyan emberektől - legyenek bárhol is a világon - konstansan logikus döntéseket, akiknek 20 éve egy beosztottja sem mond/hat ellent?
de legalább ilyen nagy hadseregnél lehetne valami ész.Uralvagonzavod embereinek kellett volna fizetni a sorkatonáknak nem.Rendőr vagyok Magyarországon, gondolhatod mit várok...![]()
de legalább ilyen nagy hadseregnél lehetne valami ész.
Magas lett szerintem. Főleg oldalról husisabb célpontot nyújt emiatt. Kérdés az, hogy vajon előnyére fog-e válni az, hogy senki nincs a toronyban? Legénység is karcsúsodott. Ha kiütnek egyet, főleg ha kettőt közülük hamarabb harcképtelenné válik a tank.![]()
Amikor ezt a képet láttam, nekem is pont ez jutott eszembe, hogy durva nagy ez a tank.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..