Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nálam az armata tanknál a lemezes torony zavar .amit egy 30mm ágyú lebont róla .
Azért mennyivel másabb a t-90ms ami az oroszoknál t-90m lesz
Üdvözlök mindenkit most regisztráltam. Nem tudom volt-e már ez a videó, de itt 2 armata megadja magát.
Okés, köszi akkor majd átböngészem jobban ha lesz időm.Ennek van története szépen leírva ha visszakeresed akkor már megérte regisztrálni.Jah az első hivatalos bemutatón volt.
A lényeg az,hogy az HM rahOkés, köszi akkor majd átböngészem jobban ha lesz időm.
A nagy büszke felvonulásra meghagyhatták volna még a gyár embereit.A lényeg az,hogy az HM rah
ragaszkodott a felvonuláson a sorozott katonákból álló kezelőkhöz akiknek a kiképzésé alig jutott idő(a gyár a saját mérnökeit akarta értelemszerűen)emiatt az egyik Armata(a tank)rendszere letiltott (vagy a váltó vagy a motor védelme miatt nem emlékszem pontosan)mindent és ez vezetett a leálláahoz.A vége az lett,hogy egy méenök beült és hipp-hopp elindult a vas.
Miért vársz olyan emberektől - legyenek bárhol is a világon - konstansan logikus döntéseket, akiknek 20 éve egy beosztottja sem mond/hat ellent?A nagy büszke felvonulásra meghagyhatták volna még a gyár embereit.
Ezek a tankok teljesen új legénységet kaphatnak vagy a "régebbi" típusokról képzik át őket és azok kapnak új legénységet? Ha már "csúcstechnológia" akkor a tapasztaltabb legénység logikusabb lehet.
Rendőr vagyok Magyarországon, gondolhatod mit várok... de legalább ilyen nagy hadseregnél lehetne valami ész.Miért vársz olyan emberektől - legyenek bárhol is a világon - konstansan logikus döntéseket, akiknek 20 éve egy beosztottja sem mond/hat ellent?
Uralvagonzavod embereinek kellett volna fizetni a sorkatonáknak nem.Rendőr vagyok Magyarországon, gondolhatod mit várok... de legalább ilyen nagy hadseregnél lehetne valami ész.
Magas lett szerintem. Főleg oldalról husisabb célpontot nyújt emiatt. Kérdés az, hogy vajon előnyére fog-e válni az, hogy senki nincs a toronyban? Legénység is karcsúsodott. Ha kiütnek egyet, főleg ha kettőt közülük hamarabb harcképtelenné válik a tank.
Amikor ezt a képet láttam, nekem is pont ez jutott eszembe, hogy durva nagy ez a tank.