T-14 Armata

http://www.armyrecognition.com/march_2015_global_defense_security_news_uk/new_star_for_russian_army_t-14_armata_main_battle_tank.html

Nem tudom ez volt-e
<iframe width="559" height="425" src="https://www.youtube.com/embed/ysDTlJLL2uM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ez itt két Armata lenne, <b>állítólag</b>.
attachment.php

Jó magas a torony és a tank is. Kár, hogy nem futott oda és tépte le róla a ponyvát :D

Ez itt két Armata lenne, állítólag.

Mi? ez a két bánat?

maszkirovka is

álcázás? Mit álcáznak azon a két ráncfelvarott t-90?

A torony a nagyobb védelem érdekében még az alváz széléig sem ér.

Ha ezt is úgy szállítják mint a többi harckocsit(a torony hátrafelé néz)akkor a test homlokpáncéljának az alsó része elég nagy felületű.Amiből arra lehet következtetni,hogy szakítottak a T széria elrendezésével DE nem is vették át a nyugatit(ahol a test homlokpáncéljának magassága kicsi ezért szinte fekszik a vezető).
Szerintem olyan lehet az eleje mint az Abramsnek és a Merkavának összegyúrva:szinte vízszintes a test homlokpáncéljának felső része(mint az Abramsnéál)de magas az alsó része(mint a Merkavának).

lghghl_www.kepfeltoltes.hu_.png

Lerajzoltam,hogy mire gondolok én.A nyíllal jelzett rész magassága kb akkora vagy kicsit magasabb mint a T-72 teknőjének belmagassága a ott ahol véget ér a döntött homlokpáncél és elkezdődik a vízszintes tetőpáncél(gyakorlatilag a sofőrnél).

Ha ezt is úgy szállítják mint a többi harckocsit(a torony hátrafelé néz)akkor a test homlokpáncéljának az alsó része elég nagy felületű. Amiből arra lehet következtetni,hogy szakítottak a T széria elrendezésével DE nem is vették át a nyugatit(ahol a test homlokpáncéljának magassága kicsi ezért szinte fekszik a vezető).
Szerintem olyan lehet az eleje mint az Abramsnek és a Merkavának összegyúrva:szinte vízszintes a test homlokpáncéljának felső része(mint az Abramsnéál)de magas az alsó része(mint a Merkavának).

Pont valami ilyesmit akartam írni én is. Ha nem maszkirovka, akkor elég érdekes új koncepciót valósítottak meg az orosz mérnökök. A toronynál meg lazán eltudok képzelni valamilyen rácsozatot, és arra van rátéve a ponyva, mert ha nem, akkor valami hatalmas toronya lehet...!
Majd meglátjuk, de szerintem lesznek már róla képek, a fölvonulás előttről is. Mert szerintem az Armata is ott lesz a gyakorlásokon a felvonulás előtt pár héttel, és akkor már bármi is lehet. ;) :)

Nézzétek a löveg csőtorkolatát...Annyira hiányolta mindenki az előző orosz tankokról.

Sokkal vízszintesebbnek gondolom a homlokpáncél felső részét és emiatt magasabbnak az alsót.

Egyébként nem lehet, hogy a ponyva a videókon látott 2 gépágyú miatt dagad annyira felül?