Miután én hsz.-emről lenne szó... 
A Hunter-killer értékek számítanak igazán, hiszen az tekinthető életszerű eredménynek (nem statikus cél, nem nyugodtan álló harckocsi). Az pedig azért messze van a 100%-tól, a legjobb Abrams eredmény pedig még az amerikaiak szerint is kiemelkedő volt.
Az 1000km-es tesztút lényege az ergonómia és a megbízhatóság tesztelése volt, az éleslövészeteknél az adott harckocsihoz "mellékelt", a harckocsit jól ismerő személyzet hajtotta végre.
A görög személyzetnek a tesztelésen az volt a feladata, hogy életszerű tapasztalatot szerezzen arról, milyen az adott harckocsiban a mindennapos feladatok végrehajtása - tehát ergonómiailag milyen a harckocsi...

Már bocs molni, de ez alapján a közel 100% állításom simán megáll.
A Hunter-killer értékek számítanak igazán, hiszen az tekinthető életszerű eredménynek (nem statikus cél, nem nyugodtan álló harckocsi). Az pedig azért messze van a 100%-tól, a legjobb Abrams eredmény pedig még az amerikaiak szerint is kiemelkedő volt.
Itt például számomra a legérdekesebb a "görög személyzet" vagyis az, hogy nem az adott haditechnikára kiképzett harckocsizók, hanem "épp aki ott volt" görögök kezelték a rendszereket...
Az 1000km-es tesztút lényege az ergonómia és a megbízhatóság tesztelése volt, az éleslövészeteknél az adott harckocsihoz "mellékelt", a harckocsit jól ismerő személyzet hajtotta végre.
A görög személyzetnek a tesztelésen az volt a feladata, hogy életszerű tapasztalatot szerezzen arról, milyen az adott harckocsiban a mindennapos feladatok végrehajtása - tehát ergonómiailag milyen a harckocsi...
. De például reméltem, hogy esetleg meglépik a nagyobb ágyú(152mm-es) használatát. :/ Valami, forradalmibb dolgot raknak össze.
), most én sem találok semmit róla. Az azonban csak egy tesztjármű volt, fa toronnyal, és alapvetően azt vizsgálta, hogy egy ennyire lapos jármű mennyire kivitelezhető. Az elképzelés egyébként forgatható toronnyal számolt, de a tesztelés azon fázisában ez nem volt feltétel, a lényeg az volt, hogy a sofőr képes-e vezetni kamerákkal közvetített képen.