Na jól van, nem ragaszkodok a fődíjhoz... Most pont megy orosz esti híradó...Armataról még annyit mondták, hogy különleges acél és kerámia keveréket használtak. T-90 hez képest 4szer erősebb.
<blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)) Kamcsatka felé.....ki többet? ...::
)))) </blockquote>
<blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)))) </blockquote>
)) ezt nem lehet űverelni semmivel. A TT pisztolyról inkább halgatok
<blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)))) </blockquote>
</blockquote>
)))@boki, ezt már te érted:
![]()
![]()

)<blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)))) </blockquote>
</blockquote>
)))</blockquote>Ez nagyjából megvan, hogy mi is T-14 és T-15...:
![]()
![]()
<blockquote rel="Python">@boki, ezt már te érted:
![]()
![]()

)</blockquote>

<blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)))) </blockquote>
</blockquote>
)))</blockquote>Nyilván az optikák jobban védettek ma ár nem nagy ördöngősség a lövedékálló üveg legalább a periszkópokon és a parancsnoki figyelőn.
Első megmozdulásra kiütéses győzelem: Dima a HTKA Muhammad Alija.Na jól van emberek....én még lőttem SS-18 Satannal.....:)) Kamcsatka felé.....ki többet? ...::
))))

Egy <b>gárda</b> egységben, ezt ne hagyd ki.Nem vicc....1986-88, sorkatona Távol-keleten, szovjet nuki stratégiai erők...::)))

ksspsta, erre én is gondoltam. Ha szétszednénk az egész apró pici darabokra, lehet, hogy a félvezetők jó része távol-keleti gyártóktól származik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..